Englannin Brightonissa asuva tatuointiartisti Eli Ink pitää vartaloaan tyhjänä tauluna, jota hän muokkaa ihannoimansa legendaarisen taiteilijan Pablo Picasson inspiroimana.
27-vuotiaan Inkin projekti on kestänyt nyt 10 vuotta, jona aikana hän on asteittain tatuoinut lähes koko vartalonsa mustaksi, monissa kohdissa jopa useammalla kerroksella tatuointimustetta. 
Ink kertoi Daily Mailille, että hän haluaa näyttää abstraktilta hahmolta Picasson taulussa. Sitten kun hänen vartalonsa on kokonaan musta, hän rupeaa lisäämään siihen valkoista.
Pelkän ihon värjääminen ei miehelle riitä, vaan hän on tatuoinut mustaksi myös silmänvalkuaisensa sekä suun sisäpuolen. Lisäksi hänellä on suuret lävistysten venytykset huulissa ja nenässä.
Eli Ink tekee työkseen tatuointeja, lävistyksiä ja korvien muokkauksia. Ink rakastaa omaa projektiaan, koska se ei ole hänen mukaansa koskaan valmis, ja hän aikoo jatkaa sitä elämänsä loppuun saakka.
Ink kuuluu kehonmuokkauksen alakulttuuriin nimeltään modernit primitiivit. He muokkaavat vartaloaan lävistyksin, leikkauksin, tatuoinnein ja venytyksin haluamaansa suuntaan.
Alla kuvia Eli Inkin kehonmuokkausprojektin eri vaiheista.


Tällä videolla Inkin poskeen lisätään mustetta vanhan mustan päälle.


Eli Ink julkaisi Instagramissa kuvavertailun itsestään, josta näkyy, miltä hän näytti ennen projektin aloittamista.


Lähde: Daily Mail
Kuvat: Instagram / Eli Ink