Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Sam Hoats päätti kokeilla keksimäänsä uutta mainosideaa työpaikallaan.

Hoats työskentelee Grand Rapidsin keskustassa mainostoimistossa, joka sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Alakerroksessa olevasta The Knickerbocker -ravintolasta on suora näkyvyys Hoatsin ikkunaan.

Hoats teki kyltin, johon hän kirjoitti seuraavan tekstin: ”Ole hyvä ja lähetä Samille olut kolmanteen kerrokseen, kiitos.”

Mies ripusti kyltin toimistonsa ikkunaan ja laittoi sen ympärille vielä vilkkuvalot. Hän ajatteli, että idea oli niin hullu, että se voisi jopa toimia – ja sehän toimi!

Hoats alkoi saada jatkuvasti ilmaisia oluita, jotka ravintolan tarjoilijat toimittavat hänelle kolmanteen kerrokseen.

Mies kiittää Instagramissa ihmisiä ilmaisesta tarjoilusta.

– Tiesin, että tulisin pitämään työskentelystä The Knickerbockerin kolmannessa kerroksessa. Kiitokset ystävällisille olut-ihmisille, minulle on lähetetty tähän mennessä 67 olutta (saan jopa juoda ne kun ne saapuvat). Jos siis olet ravintolassa ja näet kylttini, lähetä yksi ylös; olisi ihanaa päästä juomaan kanssasi olutta ikkunan takaa. 🍻

Hoats ripusti kyltin toimiston ikkunaan jo vuosi sitten, mutta kaljaa virtaa hänelle edelleen. Hoatsin työkaverit ovat laittaneet hänen työpöytänsä viereen keräyspurkin, josta annetaan tippiä oluita kolmanteen kerrokseen saakka kantaville tarjoilijoille.

Hoatsin tempauksesta on tullut niin tunnettu, että The Knickerbocker -ravintolan omistava New Holland Brewing -panimo aikoo julkaista miehen kunniaksi ”Third Floor Sam” -erikoisoluen.

Alla kuva harvinaisen tehokkaasta kyltistä!

Lähde: 14News

(Kuvituskuva ei liity juttuun. Kuva: Pixabay)