Erikoisjoukot-ohjelmastakin tuttu missiemo Sunneva Sjögrén on kirjoittanut koskettavan päivityksen Instagram-tililleen. Hän kertoo Maunu-veljensä kuolleen auto-onnettomuudessa 20 vuotta sitten.

– Jotain niin pysäyttävää, niin surullista ja lohdutonta ettei sanat riitä kertomaan kuinka paljon se sattuu. Se sattuu ja kestää läpi elämän mutta onneksi tunne muuttaa muotoaan ja sen kanssa pystyy elämään, Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Sjögrén aloittaa Instagram-päivityksensä.

– 20 vuotta sitten pikkuveljeni oli juuri saanut ajokortin ja oli elämä edessä. Iloisesti lähti aamulla kouluun ja koulumatkalla törmäsi kaivinkoneeseen koska aurinko sokaisi juuri sillä hetkellä nuoren kuskin, Sunneva jatkaa.

Sunneva kertoo, että kuolemasta huolimatta Maunu-veli on kulkenut hänen mukanaan kaikki vuodet ja tulee myös jatkossa kulkemaan. Suuren menetyksen jälkeen Sunneva on pyrkinyt olemaan kiitollinen elämästä ja jokaisesta päivästä.

– Televisiossa pyöri tuohon aikaan vakuutusyhtiön mainos jossa luki ” Sinun tehtäväsi on elää” 
Tämä teksti iskostui päähäni noina päivinä ja päätin että minun tehtävä on muistaa joka päivä olla kiitollinen elämästä ja käyttää jokainen päivä mieluummin hyvän jakamiseen.

Lue myös:

Seiska: Miss Suomi Viivi Altonen iski italialaismiehen – ”Ulkonäkö teki minuun vaikutuksen”

Häikäisevän upea Viivi Altonen poseeraa lumisissa maisemissa pelkissä pikkubikineissä