Catriona Gray on filippiiniläismalli, laulaja ja vuoden 2018 Miss Universum.

Filippiiniläiskaunottarilla onkin kokemusta kauneuskisojen voittamisesta, sillä Gray on jo neljäs filippiiniläinen, joka on kruunattu Miss Universumiksi.

Gray on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Hän esimerkiksi julkaisee suositulla Facebook-sivullaan kymmeniä miljoonia katseluita kerääviä videoita, jotka yleensä esittelevät maailman ihmeitä ja ihmisten taitavuutta.

Alla oleva video on saanut 50 miljoonaa katselua ja valtavasti kommentteja, jotka eivät kuitenkaan kaikki ole positiivisia.

Videolla nähdään taitavia työntekijöitä, joilla on erityisen nopeat kädet ja taidot, mutta videota kuvaillaan muun muassa sanoilla ”mahtavaa” ja ”kamalaa”. Negatiivinen kommentointi on keskittynyt varsinkin siihen seikkaan, että vaikka videon työntekijät ovat taitavia, monet heistä tekevät monotonista ja fyysisesti kuluttavaa työtään huonoissa oloissa ja tehtaiden liukuhihnoilla. Taiturien joukosta on myös bongattu lapsityövoimaa.

Katso alta Catriona Grayn julkaisema video uskomattoman taitavista ja nopeista työntekijöistä. Herättääkö video sinussa kaksijakoisia ajatuksia?

Kuva: Facebook / Catriona Elisa Gray