Sikabileet-konseptia on ehditty maistella Suomessa vasta hetken, mutta se on jo osoittautunut menestykseksi. Palvattua sikaa, supertähtiä, julkkiksia, hauskanpitoa. Mistä Sikabileissä oikein on kysymys?
– Me tuomme ihmisille alustan ja paikan, jossa voi pitää aidosti hauskaa, kertoo tapahtuman järjestäjä. Sikabileiden ohjelma vaihtuu tauotta, ja pöydät notkuvat palvattua sikaa. Se on eräänlainen 2010-luvun keskiaikajuhla, jossa sisällöstä ei tingitä, kertoo tapahtuman järjestäjä
8.3.2014 The Circuksessa tapahtuukin poikkeuksellisen paljon. Lavalle nousee yksi 1990-luvun kirkkaimmista dancetähdistä, Culture Beat feat. Tania Evans, tuttu mm. kappaleista Mr. Vain ja Got to Get It. Keskelle iltaa on rakennettu myös upea stuntshow, ekslusiivinen sisätilojen stunttiesitys, jossa Stunt Freaks Team salpaa hengityksen ennennäkemättömillä tempuillaan. NiceKone -tanssiryhmän johdossa nähdään iltapäivälehtien vakiosuosikki Henna Peltonen. Julkkistähdet Saana Uimonen ja kotimaisen Julkkis-BB:n voittajan Jori A. Kopposen vaimo Kirsikka Kopponen tekevät tapahtumassa ensiesiintymisensä nimellä The Boosters Girls. Vierailevina tähtinä Sikabileissä nähdään myös BB-julkkiksia, joista yleisöä viihdyttämään nousee ainakin Henna Kalinainen.
Entä se itse sika?
– Sitä on luvassa ennakkolipun ostaneille ilmaiseksi. Muut joutuvat maksamaan siitä pienen lisämaksun paikan päällä. Olut on kuitenkin kaikille saman hintaista, järjestäjä nauraa.
Varaa lippusi nopeasti, ennen kuin ne loppuvat! Ennakkolipulla saat ilmaista sikaa ja varmistat pääsysi alkukevään puhutuimpiin kinkereihin.
Suomen Suurimmat Sikabileet, ensimmäistä kertaa Helsingissä, The Circuksessa 8.3.2014.
K-18
Liput vain 12 € ennakkoon Lippupalvelussa. Ovelta 15 €.