Eteläafrikkalaisessa kylässä lammas synnytti erikoisen olennon, joka näyttää puoliksi ihmiseltä. Eläinlääkäri Lubabalo Mrwebi kuitenkin vakuuttelee, että kyseinen olento ei ole ihmisen jälkeläinen. Eläinlääkäri pyytää paikallisia rauhoittumaan.
Mrwebi painottaa lausunnossaan, että vaikka vakavasti epämuodostuneella lampaalla näyttää ensisilmäyksellä olevan ihmismäisiä muotoja, se ei ole ihminen vaan kuolleena syntynyt lammas. Hän lisää, ettei lampaan ja ihmisen ole mahdollista lisääntyä keskenään.
Syy eläinlääkärin itsestäänselviltä tuntuviin lausuntoihin on se, että paikalliset kyläläiset uskovat kyseessä olevan lampaan ja ihmisen risteymä, joka on itse pirun lähettämä. Yhden kyläläisen kerrotaan sanoneen epämuodostuneesta karitsasta:
– Ihmiset ovat peloissaan, eivätkä he ole tyytyväisiä, ennen kuin se on poltettu.
Tohtori Mrwebi kertoo kuolleena syntyneen karitsan emän saaneen virustartunnan raskauden alkuvaiheessa, mikä johti epämuodostumaan. Eläinlääkärin mukaan ei ole mitenkään tavatonsa, että raskaana olevat eläimet saavat jonkin viruksen, joka saattaa aiheuttaa sikiön epämuodostumia. Karitsan epämuodostuman syy oli eläinlääkärin mukaan epänormaali nesteen kasautuminen kallo-onteloon.
https://youtu.be/03r7q03bMXE
Lähde: DailyMail