20-vuotias morsian ja hänen 19-vuotias sulhasensa kuolivat traagisessa onnettomuudessa Teksasin osavaltiossa Yhdysvalloissa vain minuutteja vihkimisensä jälkeen.

Perjantaina iltapäivällä vihitty pariskunta Rhiannon Morgan ja Harley Morgan lähti heti vihkimisen jälkeen ajamaan oikeustalolta kohti maantietä. Kun he pääsivät liittymästä maantielle, heihin törmäsi lava-auto, jonka vetämässä kärryssä oli pieni traktori.

Sulhasen sisko ja äiti olivat ajaneet hääparin perässä ja näkivät hirvittävän törmäyksen.

KFDM News

@kfdmnews
"The two of them had so many dreams."

The family of newlyweds who were married for only a few minutes before they were killed in a vehicle crash is speaking about the couple -- Harley Joe Morgan and his bride Rhiannon Marie Morgan.

kfdm.com/news/local/kfd…

Sulhasen perhe joutui todistamaan näkyä, jota kukaan ei halua nähdä.

– Näin pahimman painajaiseni. Se on kuva, joka vainoaa minua koko loppuelämäni ajan. En tule unohtamaan sitä, se ei tule koskaan katoamaan. Tulen näkemään sen lava-auton osuvan ja tappavan poikani joka yö koko loppuelämäni ajan, kertoo surun murtama sulhasen äiti Kennia Morgan paikallisen uutismedian haastattelussa.

– Vaikka olisit vihainen, halaa perhettäsi, rakasta perhettäsi. Älä mene nukkumaan vihaisena, koska et voi tietää miten nopeasti voit menettää jonkun heistä.

Morsian ja sulhanen menehtyivät onnettomuudessa, mutta lava-auton kuljettaja ei loukkaantunut. Pariskunnan vihkinyt tuomari saapui myös kolaripaikalle toteamaan tilanteen. Poliisi tutkii tapausta.

Alla KFDM:n uutisraportti onnettomuudesta.

Lähde: KFDM