Mustasukkainen Lauren Adderley, 21, käytti julmaa menetelmää estääkseen ex-poikaystäväänsä tapaamasta muita naisia. Nuori nainen tekeytyi poliisiksi ja onnistui vakuuttamaan exänsä Mitchell Lloydin, 22, siitä, että mies oli osallisena poliisitutkinnassa eikä saanut liikkua tietyissä paikoissa. Adderley onnistui huijaamaan miestä peräti kahden vuoden ajan.
Adderley oli teeskennellyt useaa eri poliisia estääkseen Lloydia tapaamasta ystäviään ja muita naisia. Hän oli uhannut miestä lakitoimilla, jos tämä ei suostuisi rajoituksiin.
Adderley myös loi tekaistuja Facebook-tilejä ystäviensä nimillä. Hän käytti tilejä kritisoidakseen ystäviensä nimissä Lloydia siitä, että tällä oli suhteita toisiin naisiin.
Lloydin kerrotaan masentuneen ja eristyneen ystävistään Adderleyn toimien seurauksena. Helmikuussa mies meni lopulta poliisien puheille työkavereidensa kehotuksesta. Poliisit kertoivat miehelle heti, että hänen saamansa sähköpostit eivät olleet peräisin oikeilta poliiseilta. Viestit onnistuttiin jäljittämään Adderleyhin.
Adderley sai yhdeksän kuukauden vankilatuomion poliisiksi tekeytymisestä ja vainoamisesta. Naista myös kiellettiin tapaamasta uhriaan ja hän saa jatkossa käyttää internetiä ainoastaan laitteella, jonka sivuhistoriaa ei voi tyhjentää.
Lähde: DailyMail
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)