Brad Pitt

Brad Pitt ja Angelina Jolie elokuvassa Mr & Mrs Smith   Kuva: Stephen Vaughn / SMPSP
Brad Pitt ja Angelina Jolie elokuvassa Mr & Mrs Smith Kuva: Stephen Vaughn / SMPSP

Kerrotaan, että Pittin filmatessa Kunniattomat paskiaiset –elokuvaa, hän haisi niin pahalle, että näyttelijäkollega Eli Roth puuttui tilanteeseen. Hän neuvoi Bradia pyyhkimään kainalonsa kosteuspyyhkeillä, koska Pitt ei vaikuttanut suihkusta piittaavan.
Megan Fox
250px-Megan_Fox_LF
Megan on puhunut avoimesti siitä, ettei siivoaminen häntä juuri kiinnosta. Hän kertoo jättävänsä vaatteensa lojumaan pitkin lattioita, eikä vedä vessaa edes kylässä käydessään. Yök.
Matthew McConaughey
matth
Sydäntenmurskaaja Matthew McConaughey ei ole käyttänyt deodoranttia vuosiin. Hän kertoo syyksi sen, ettei halua tuoksua samalle, kuin joku muu – tai ylipäätään muulle, kuin omalle itselleen. Mielenkiintoinen  näkökulma.
Jessica Simpson
Jessica Simpson (Sony BMG)
Jessica paljasti Ellen DeGeneresin haastattelussa, että harjaa hampaansa noin kolme kertaa viikossa. Pesun sijaan hän pyyhkäisee purukalustonsa mieluummin vaikka paidan kulmaan! Simpson sanoo, ettei pidä siitä, että ”hampaat tuntuvat liukkailta”. Hän kuitenkin käyttää hammaslankaa ja suuvettä päivittäin – onhan sekin jotain.
Johnny Depp
Johnny Depp
Useat lähteet kertovat, että Johnny ei varsinaisesti piittaa peseytymisestä, vaan saattaa jättää suihkussa käymisen päiväkausiksi.
Robert Pattinson
250px-Robert_Pattinson_2011
Twilight-tähti Robert ei tuoksu erityisen hyvälle ja myöntää sen itsekin. Hän väittää, ettei hektisen aikataulunsa vuoksi ehdi peseytyä tai vaihtaa vaatteita. Pattinson kertoo, että heittää puhdasta niskaan vasta sitten, kun haju alkaa tympäistä häntä itseäänkin.
Lähde:  celebs.answers.com