Eihän karanteenissa ole jokaisena hetkenä kovin mukavaa. Se voi olla välillä todella tylsää, ja tekisi mieli poistua kotoa. Sitä ei nyt moni voi tehdä, koska maailmaa ohjaa tympeä virus. Onneksi kotonakin voi tehdä monenlaisia mukavia asioita, joita ei ole ennen välttämättä tullut edes mieleen. Yksi on se, että voidaan lukea netistä mukavia ja mielenkiintoisia uutisia.

Jos sinusta tuntuu, että tämä karanteeniaika on todella kurjaa, katsohan näitä kuvia, joissa joillakin se on ollut vielä paljon kurjempaa. Monella se on alkanut heti alusta asti todella huonolla tavalla.

Ehkä näiden kuvien katsomisen jälkeen sinusta tuntuu, että siellä kotona on kaikki ihan hyvin. Tietysti, jos olet pysynyt terveenä, eikä sinulle ole sattunut mitään samaa, kuin näiden kuvien ottajille.

Tarkemmin ottaen, ei näissäkään monissa kuvissa ole kovin vakavia sattumuksia. Asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen, joista terveys on se kaikista tärkein!

 1. Vuosia vanha pelikone hajosi heti karanteenin alussa.
 2. Vaikka liikenteessä on ollut viime aikoina vähän autoja, nämä autot onnistuivat silti kolaroimaan keskenään.
 3. Tämä ei ole kovin vakavaa!
 4. Nämä kun on siivottu, on kaikki taas hyvin.
 5. Miksihän näiden piti hajota juuri tällaisena aikana?
 6. Lapsi leikkasi ajankuluksi etuhiukset kokonaan pois. Näille oikeanpuolisille lapsille oli ostettu paljon legoja, mutta tämä pahvinpala oli heistä mielenkiintoisempi.
 7. Kun remontti on täysin kesken, on aika vaikea pysyä vain kotona.
 8. Tämä televisio hajosi heti ensimmäisenä karanteenipäivänä.
 9. Oviremppa jäi kesken, kun remonttimies kuuli kesken korjaamisen karanteenikäskystä. Toivottavasti tämä allas ei ole samasta talosta.
 10. Kumpi olisi huonompi nettitilaus: Oikein ohut vain todella pieni vessapaperi?
 11. Tässä talossa on jossakin käärme, jonka kanssa pitää yrittää elää karanteenissa. Oikeanpuoleisessa kuvassa hunajapurkki on hajonnut lattialle, jota ei voi verratakaan tuohon käärmeongelmaan.

Lähde ja kuvat: BoredPanda