Yksi ravintoloiden suurimpia haasteita on saada asiakaspaikat mahtumaan mahdollisimman järkevästi käytettävissä oleviin tiloihin.
Yleensä on käytössä tietyt rajoitukset asiakaspaikoille paloturvallisuuden ja poistumisteiden takia, mutta joissakin maissa näille säännöille viis veisataan.
Alla on kuva Thaimaan Bangkokissa sijaitsevasta Lhong Tou Cafe -ravintolasta, joka on ottanut tilansa tehokäyttöön erikoisella ratkaisulla sijoittaa pöydät päällekkäin kahteen kerrokseen. Kuvasta voisi ajatella, että onpa nerokas idea, mutta kun rakennelmaa katsoo tarkemmin, alkaa ymmärtää, että ideassa taitaakin olla enemmän haittoja kuin hyötyjä.
Redditin kommenteissa kuvasta alkoi varsinainen piikittelyjuhla, sillä kaksikerroksisessa pöytärakennelmassa huomattiin useita ongelmia.
– Nuo portaat näyttävät täydellisltä painajaiselta tarjoilijalle, huomauttaa eräs kommentoija.
– Ylemmän kerroksen tarkoilijat kävelevät puujaloilla, vitsaillaan vastaukseksi.
– Näen pierusuihkun!
Useat kavahtivatkin pieruja, muunkinlaisia suihkuja ennustettiin alla ruokailevien asiakkaiden niskaan, kuten kuumaa keittoa, ruokamurusia, nuudeleita sekä kaatuneista laseista valuvat juomat. Monet myös huomauttivat, että ravintolassa muhii kaikenlaisia potentiaalisia lakisyytteitä.
Alla kuva ravintolan tilaa säästävästä keksinnöstä. Onko se mielestäsi hyvä vai huono idea?

That’s some neat space saving design. from r/pics


Lähde: reddit
Kuvituskuva: Pixabay