Miehet käyttävät usein pitkäkestoisissa raiskaustapauksissa hyväkseen fyysisen voiman lisäksi henkistä painostusta, jotta raiskauksen uhrit eivät uskaltaisi paljastaa heitä.
Näin kävi myös tapauksessa, jossa uskonnolliseksi guruksi itseään kutsunut 54-vuotias Hari Swami raiskasi nykyisin lakia opiskelevaa 23-vuotiasta nuorta naista seitsemän vuoden ajan Intian Keralan osavaltion pääkaupungissa Thiruvananthapuramissa. Raiskaukset alkoivat naisen ollessa alaikäinen, mutta katkesivat lopultakin viime perjantaina naisen äärimmäisen teon ansiosta.
Nainen oli vaiennut raiskauksista, koska häpesi niitä ja pelkäsi, että kukaan ei uskoisi häntä, koska uskonnollinen mies oli perheen läheinen ystävä. Viime perjantai-iltana mies tuli tapansa mukaan perheen sijaitsevaan kotiin ”suorittamaan uskonnollisia rituaaleja” ja yritti jälleen raiskata naista. Tilanteesta on raportoitu, että Swami uhkasi naista veitsellä, jonka nainen sai kamppailun tuoksinassa haltuunsa ja leikkasi sillä Swamin peniksen irti. Teon jälkeen nainen pakeni ulos ja soitti poliisin hätänumeroon.
Poliisi järjesti Swamille ambulanssikuljetuksen sairaalaan, jossa hänelle tehtiin ”kirurginen hätäoperaatio”.
Tapahtuma sai laajaa julkisuutta, kun ministeri Pinarayi Vijayan kehui nuoren naisen tekoa ja rohkeutta tilanteessa. Lakiopiskelijalle on tarjottu terapia-apua tapahtuman johdosta.
Swami väitti myöhemmin poliisille leikanneensa itse elimensä irti.
Lähde: Indian Express
Kuva: YouTube