Yhdysvaltojen Coloradossa asuva Deanna Salas-Solano, 58, haastoi kahvilaketju Starbucksin oikeuteen, sillä hänen Starbucksista ostamansa tee kaatui hänen koiransa päälle. Naisen lemmikki menehtyi saamiinsa vammoihin.
Salas-Solano haastoi kahvilajätin oikeuteen sillä perusteella, että hänelle annetun kertakäyttömukin kansi ei ollut tiukasti kiinni. Nainen kertoo ostaneensa teen Denverissä Starbucksin drive-in-kahvilasta. Tee läikkyi autossa istuneen Salas-Solanon päälle niin, että hän huusi kivusta. Huutamisen seurauksena koira hyppäsi hänen syliinsä ja sai juoman läikkymään uudelleen. Koira sai pahoja palovammoja ja Salas-Solano kiidätti sen eläinlääkärille. Lemmikki ei kuitenkaan ollut pelastettavissa.
Myös Salas-Solano itse sai palovammoja, joiden vuoksi hän on joutunut käymään korjausoperaatioissa. Nainen pyrkii saamaan 100 000 dollarin eli noin 84 000 euron korvaukset Starbucksilta.
Kahvilaketju kiistää Salas-Solanon syytökset. Yhtiön mukaan videomateriaali todistaa, että koira oli naisen sylissä jo hänen ostaessaan teetä.
Lähde: New York Post