Kanadalainen Jessica Gould, 32, tienaa 55 000 puntaa eli noin 61 000 euroa vuodessa Instagram-kuvillaan. Nimellä Scarlett Vixxen kuvia julkaisevan naisen uskolliset fanit eivät kuitenkaan halua nähdä mitä tahansa poseerauksia, vaan kuvissa tulee näkyä eräs tietty ruumiinosa.
Gould esittelee kuvissa paljaita jalkojaan erilaisista kuvakulmista. Ne, jotka haluavat pyytää tietynlaisia kuvia naisen jaloista, voivat suorittaa maksun hänen Paypal-tililleen.
Gould alkoi julkaista kuvia nähtyään ilmoituksen, jossa etsittiin naispuolisia jalkafetissimalleja. Hän saa toistuvasti viestejä miehiltä, joilla on jalkafetissi. Nainen myöntää pyyntöjen tulleen aluksi shokkina, mutta nyt hän tekee niiden avulla elantonsa.
– Aloin tajuta, että monet ovat valmiita maksamaan kunniasta. Siiitä lähtien opin nopeasti, kuinka käyttää henkilökohtaista imagoani maksavien asiakkaiden houkuttelemiseen, nainen kertoo.
Gould julkaisee noin neljä kuvaa päivässä. Hän ottaa kuvat kotonaan. Hän on myös oppinut, että osa miehistä pitää tietyistä jalan osista, kuten jalkapöydän kaaresta tai jalkapohjasta.
– Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka pitkälle fetissien maailmaan menisin, Gould lisää.


Lähde: The Sun
Kuvat: Instagram / Scarlett Vixxen