Räikkönen voittaa, Hamilton hurmaa
Tulevana viikonloppuna käynnistyy järjestyksessään 65. F1-urheilun MM-kausi. Ennen kauden avausstarttia on ensimmäiset pisteet poikkeuksellisesti jo jaettu, kun suomalaiset naiset saivat mahdollisuuden päästä valitsemaan omat mestarinsa. Pettämissivusto Victoria Milan pyysi suomalaisia naisjäseniään veikkaamaan todennäköisintä voittajaa, paljastamaan mikä formulamaailmassa kiinnostaa sekä kuka kuskeista on mukana kuumimmissa päiväunissa.
Victoria Milanin tutkimuksen perusteella tehdyn F1-analyysin mukaan valtaosa (25%) naisista ei aio katsoa formuloita, mutta lähtisivät mieluiten paikanpäälle katsomaan kisoja juuri ensimmäiseen kisamaahan eli Australiaan. Vaikka naiset eivät kisakatsomossa kotona istukaan kiehtoo heitä formulamaailmassa eniten vauhti (38,1%) ja vasta toissijaisesti ympärillä pyörivä raha sekä glamour (19%). Varikkoelämä ei sen sijaan suomalaisnaisia kiinnosta lainkaan, sillä se ei saanut yhtään ääntä.
Hamilton vetää pisimmän korren ulkonäöllään
Tulokset todistivat jälleen myös punaisen värin seksikkyyden. 70 prosentin äänienemmistöllä Ferrari valittiin seksikkäimmäksi F1-autoksi ja sen vauhtiin ja Kimi Räikkösen ajotaitoon uskotaankin todennäköisen mestaruuden verran. 31,6 prosenttia naisista uskoo Räikkösen voittavan F1-mestaruuden. Mercedes (15%) ja Lewis Hamilton (15,8%) sijoittuivat vastaavissa kategorioissa toisille sijoille. Räikkönen voittaa siis autolla, mutta Hamilton vetää pisimmän korren ulkonäöllään. Naisista 30,4% valitsivat Hamilton kuumimmaksi kuskiksi ja mieluisimmaksi salarakkaaksi. Räikkönen tuli puolestaan tässä kategoriassa toiseksi, saaden 17,4% äänistä.
SEKSIKKÄIMMÄT F1-KUSKIT TOP 3
1. Lewis Hamilton 30,4%
2. Kimi Räikkönen 17,4%
3. Adrian Sutil 13,0%
SEKSIKKÄIMMÄT F1-AUTOT TOP 3
1. Ferrari 70,0%
2. Mercedes 15,0%
3. McLaren 10,0%
NAISTEN VEIKKAUS F1-MESTARUUSKOLMIKOSTA
1. Kimi Räikkönen 31,6%
2. Lewis Hamilton 15,8%
3. Sebastian Vettel 10,5%