Tänä iltana Nelosella Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa nähtävä 25-vuotias lohjalainen Laine Bruce on monille katsojille ennestään tuttu missikisoista ja yhteyksistään julkisuudesta tunnettuihin miehiin, kuten iskelmälaulaja Tauskiin, julkkiskokki Hans Välimäkeen ja YLE:n urheiluselostaja Tapio Suomiseen.
Miesten liehittelyistä huolimatta Laine on pysynyt sinkkuna, mutta alkoi pikkuhiljaa haluata tilanteeseen muutosta. Laine päättikin hetken mielijohteesta etsiä rakkautta uudella tavalla, osallistumalla Nelosen uuteen nakudeittiohjelmaan.
Aluksi alastomuus jännitti
Laine kertoi Metropoli.netille, että matkan lähestyessä häntä alkoi jännittää miltä uusi tilanne ja päivittäinen alastomuus tuntuisivat. Kun kuvaukset alkoivat, hän tottui alastomuuteen nopeasti, eikä se tuntunut oudolta.
– Itse asiassa tuntui oudolta pukea vaatteet päälle saarella olon jälkeen. Niin luonnolliselta se oli tuntunut, Laine nauraa.
Menevätkö ötökät intiimialueilleni?
Vaikka alastomuus ei ollut ongelma, jotkut käytännön asiat, kuten ötökät, sen sijaan huolestuttivat. Laine kertoo pelänneensä nukkumista alastomana pelkän katoksen alla. Hän pelkäsi että ötökät menevät intiimialueille, tai vaikka korvasta sisään.
– En saanut kunnolla nukuttua, koska koko ajan kuului rapinaa ja ihme ääniä joka puolelta, Laine tunnustaa.
Raskaana saarella
Laine sanoo, että alastomana olo tuntui luonnolliselta, mutta kun hän näki materiaalin ensimmäistä kertaa, hän näytti mielestään pyöreältä. Nykyajan vääristyneiden kauneusihanteiden takia yllättävän monet naiset näkevät itsensä ylipainoisina, vaikka eivät ole.
– Ehkä ei ollut paras aika mennä saarelle kropan suhteen, olin nimittäin silloin tietämättäni raskaana joten oli ruoka maistunut, Laine täräyttää.
Kuten ohjelmasta selviää, Laine ei ollut mitenkään ylipainoinen ja kaikki sujui hyvin saarella. ”Aatami” eli Simo oli missikaunottaren mielestä mukava ja komea, mutta jostain syystä tytöillä silti tuntui synkkaavan paremmin keskenään.