Yhdysvaltalainen Kirsty Tavolacci, 21, jakaa itsestään Instagramissa kuvia joogaamassa, ja hänellä on yli 30 000 seuraajaa. Naisen Tiny Kirsty -nimisen instagram-tilin juju on se, että hän joogaa joissain kuvissa ilman vaatteita. Kuvien myötä Tavolacci on saanut osakseen myös nettikiusaamista.
Entinen cheerleader alkoi harrastaa joogaa ihailtuaan fitness-gurujen kuvia netissä. Omilla kuvillaan Tavolacci haluaa edistää kehopositiivisuutta. Hän toivoo jokaisen olevan niin itsevarma, että he paljastaisivat itsensä ”alastomana, luonnollisena ja omana itsenään”.
Tavolacci ei salli Instagram-tilillään negatiivisuutta, vaan poistaa ikävät ja tylyt kommentit. Joskus hän kuitenkin vastaa kommentteihin napakasti. Kerran eräs Instagram-seuraaja kommentoi Tavolaccin rintojen kokoa ikävään sävyyn, mihin hän vastasi:
– Sinä ET pitäisi siitä, jos joku kommentoisi sinun kuviasi sanoen sinusta jotain ikävää. Yhteisönä meidän pitäisi kertoa toisillemme, että olemme kauniita ja rohkaista toisiamme, eikä tehdä juuri päinvastaista, eli sitä, mitä sinä teet nyt.


Lähde: Unilad
Kuvat: Instagram / Tiny Kirsty