Henna Peltonen on ehtiväinen nainen. Sen lisäksi, että hän on perheenäiti ja kauneusalan yrittäjä, hän on muun muassa bikini fitneksen Euroopan mestari, malli, ysäribändien taustalaulaja ja -tanssija sekä itse luomansa Miss EW -luomumissikisan vetäjä.

Siinäpä hommia kerrakseen, mutta kaiken tämän lisäksi Henna pyörittää myös ahkerasti keikkailevaa Grid Girls -kolmikkoaan, johon kuuluvat hänen lisäksi Erika Hautalahti (kuvassa vasemmalla) ja Vanessa Pauloff (kuvassa oikealla).

Uusissa upeissa promokuvissa seksikkäästi poseeraava kolmikko on jo usean vuoden ajalta tuttu näky useista erilaisista autourheilutapahtumista.

Henna Peltosen Grid Girls toimii varikkotyttöinä lähettämässä kilpa-autoja ja edustamassa eri tapahtumissa ympäri Suomea sekä Pohjoismaissa. Kolmikko on tuttu näky myös kehätyttöinä.

– Nautimme työstämme. Olemme päässeet tutustumaan moniin lajeihin hyvin läheltä ja tapahtumissa on aina paikan päällä mieletön tunnelma, mikä ei välity aina tv:n kautta, Henna sanoo.

– Autourheilu ja nyrkkeily mielletään usein miesten lajeiksi, mutta suosittelemme naisiakin tutustumaan rohkeasti lajeihin ja tulemaan paikanpäälle. Odotamme ensi kautta jo innolla!

Kuvat: Mikael Häggblom

Kuvauspaikka: House of Cars