Toisinaan kuullaan tuhkimotarinoita, joissa kykyjenetsijä löytää mallin esimerkiksi kadulta tai ostosreissulta. Remington Williamsille kävi juuri näin, kun hän nousi välittömästi muotimaailman kirkkaimpaan kärkeen.
Reilu viikko ennen New Yorkin muotiviikkoja, jotka pidettiin aiemmin tässä kuussa, Williams työskenteli Teksasissa pikaruokaravintolassa. Nuori nainen oli tiskaamassa, kun kykyjenetsijä tuli hänen puheilleen ja ehdotti mallisopimusta. Williams tarttui tilaisuuteen ja teki sopimuksen DNA Models -mallitoimiston kanssa.
Williams sai lähes välittömästi huippukeikan, sillä hänet pyydettiin malliksi Calvin Kleinin muotinäytökseen. Brändin muotisuunnittelija Raf Simons opasti nuoren naisen catwalk-kävelyn saloihin.
– Hän olisi voinut valita kenet tahansa mallin, mutta hän uskoi minuun niin paljon, että käytti aikaansa auttaakseen minua, jotta voin osallistua näytökseen, Williams kiitteli.
Williams pääsi myös huippusuunnittelija Marc Jacobsin muotinäytökseen, jossa samalla lavalla käveli muun muassa Gigi Hadid.
– Olin vierailulla museossa, kun sain viestin, että minulla on sovitus Marcin show’hun tunnin kuluttua heidän toimistossaan Sohossa. Saapuessani paikalle hän oli siellä tervehtimässä minua, Williams kertoi.
Unenomaisen viikon jälkeen muotifaniksi tunnustautuva Williams aikoo jatkaa mallin töiden tekemistä. Hän aikoo kuitenkin jatkaa myös graafisen suunnittelun opintojaan.
Muotinäytöksissä otettujen ja mallinuraa edeltävien kuvien vertailu paljastaa Williamsin kokeman muodonmuutoksen tavallisesta tytöstä huippumalliksi.


Lähde: Vogue
Kuvat: Instagram / Remington Williams