Markkinoille on tullu uusi suosittu tuote tupakanpolton lopettamisesta kiinnostuville – nikotiinipussit. Päätimme ottaa selvää, mistä niissä oikein on kyse. Otimme yhteyttä markkinoiden johtavaan nikotiinipussien myyjään Nikotiininuuska.fi-sivustoon ja lähetimme haastattelupyynnön. Meille vastattiin pian ja seuraavassa julkaisemme heidän työntekijänsä Mikon haastattelun kokonaisuudessaan.

Kiitos, että vastasit haastattelupyyntöön. Olemme huomanneet, että tupakattomat nikotiinipussit ovat kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan viime aikoina. Mistä niissä oikein on kyse?

Kiitos paljon, että kiinnostusta löytyy asian tiimoilta. Olemme mielellämme mukana valistamassa ihmisiä tupakoinnin vaaroista ja auttamassa ihmisiä, jotka haluavat päästä tästä haitallisesta tavasta eroon. Nikotiinipussit ovat tupakaton nikotiinituote, joka on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin. Niitä käytetään samalla tavalla kuin perinteistä huulen alle laitettavaa nuuskapussia. Toisin kuin nuuska, ne eivät sisällä lainkaan tupakkaa tai muita haitallisia aineita. Nikotiinipussit ovat siis huomattavasti vaarattomampi vaihtoehto niille, jotka eivät myöskään halua käyttää perinteistä nuuskaa sen haittojen takia.

Onko nikotiinipussien tilaaminen Suomeen täysin laillista?

Kyllä. Kunhan niiden nikotiinipitoisuus pysyy alle 4mg per pussi, niin ne luokitellaan Suomen tullin ohjeiden mukaisesti itsehoitolääkkeiksi, joten niitä on täysin laillista tilata Suomeen sivustomme nikotiininuuska.fi kautta.

Kuka näitä nikotiinipusseja oikein valmistaa?

Nikotiinipussit ovat isojen tupakka- ja nuuskayritysten valmistamia, kuten Swedish Match ja British American Tobacco. Myymme pelkästään tunnettujen isojen valmistajien nikotiinipusseja. Näin voimme olla varmoja siitä, että ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä haitallisia aineita ja asiakas saa aina juuri sitä mitä purkkien tuoteselosteessa lukee.

Millä tavoin asiakkaat voivat tilata nikotiinipusseja?

Helpoin tapa tilata on suoraan sivustomme nikotiininuuska.fi kautta. Tuotteet tulevat postin kautta kotiinkuljetuksella, tyypillisesti 2-4 arkipäivän sisällä asiakkaalle. Voimme ylpeänä sanoa, että toimituksemme on markkinoiden nopein ja valikoimamme on myös markkinoiden laajin. Tarkoituksena on myös koko ajan laajentaa valikoimaamme sisältämään uusia kiinnostavia merkkejä, jotka ovat turvallisiksi todettuja.

Millä tavoin asiakkaat voivat tilata tuotteita sivuiltanne?

Käytössämme on luotettava suomalainen Paytrail-maksujärjestelmä, joten tilauksen voit tehdä esimerkiksi pankkitunnuksilla, luottokortilla tai vaikka Mobilepayn kautta.

Miksi ihmisten kannattaa tilata nikotiinipusseja teidän sivuiltanne, eikä esimerkiksi hakea nuuskaa suoraan Haaparannasta?

Nuuskan hakeminen Haaparannasta on toki laillista, mutta monelle todella vaivalloista. Joudut ajamaan itse sinne autolla, ja nykyisen koronatilanteen vuoksi tämä voi olla myös todella ongelmallista. Lisäksi nikotiinipussit, toisin kuin nuuska, ei sisällä tupakkaa tai monia muita haitallisia aineita, joita Haaparannan nuuska sisältää, joten sen käyttäminen on huomattavasti vähemmän haitallista.

Kuinka suuren määrän nikotiinipusseja voi sitten tilata yhdellä kertaa?

Tällä hetkellä tullin määräysten mukaisesti on mahdollista tilata kolmen kuukauden itsehoitotarvetta vastaava määrän eli 108 purkkia. Meillä on myös tällä hetkellä tarjous voimassa yli 100€ tilauksen tekeville, saat silloin ilmaisen kuljetuksen kaupan päälle.

Onko mitään rajoituksia kenen ei tulisi käyttää nikotiinipusseja?

Kyllä. Emme myy nikotiinipusseja alle 18-vuotiaille. Lisäksi nikotiinin käyttöä ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia tai herkkiä nikotiinille, imettäville tai raskaana oleville naisille tai henkilöille, joilla on muu lääketieteellinen syy olla käyttämättä. Tuote on tarkoitettu tupakasta vieroittautumiseen, ei huvikäyttöön.

Onko vielä jotain muuta mitä haluaisitte kertoa lukijoillemme?

Jos olet tupakanpolttaja tai nuuskan käyttäjä, niin käy tutustumassa sivuihimme ja tuotteisiimme, kerromme siellä niistä lisätietoa. Tavoitteenamme on olla netin informatiivisin sivusto aiheeseen liittyen. Voit myös laittaa meille palautetta tai kysymyksiä aiheeseen liittyen ihan milloin vain, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.