Striptease-ammattilainen Irina Tundra on julkaissut äskettäin elämänkertakirjan Irina Tundra K-18.

Kirjassa uhkea tummakutrinen kaunotar kertoo hurjista kokemuksistaan striptease-alalla sekä Suomessa että ulkomailla. Nainen kiinnostui alasta ensimmäisen kerran nähdessään uhkean Janine Lindemulderin poseerauksen Blink-182-yhtyeen Enema of the State -albumin kannessa 2000-luvun alussa.

Irina kävi 20-vuotiaana rintojen suurennusleikkauksessa ja on sen jälkeen ollut ylpeä muodoistaan sekä esitellyt niitä mielellään. Irina jätti geologian opinnot yliopistossa ja suuntasi aikuisviihdealalle.

Irina kertoo kirjassa ensimmäisestä työpäivästään aikuisviihdealalla:

Kävin kysymässä töitä ja muistaakseni pääsin aloittamaan hyvin nopeasti. Paikan omistaja esitteli minulle huoneet. Hän kertoi hinnat ja säännöt ja totesi: ”Ja sinähän tiedät, mitä siellä huoneissa tehdään.”

En uskaltanut kysyä, koska ajattelin, etten voinut olla tietämätön, kun olin itse hakenut töihin, joten nyökkäsin vain ”kyllä”. Todellisuudessa minulla ei ollut aavistustakaan!

Minulla kävi ensimmäisenä täytenä työpäivänäni 26 asiakasta ja sen jälkeen keskimäärin 13 asiakasta päivässä.

Kirjassa on Irinasta myös K18-kuvia, joista Seiska julkaisi yhden nettisivullaan. Kuva on otettu takaapäin Irinan lavaesiintymisestä alasuunnasta siten, että hänen paljas alapäänsä näkyy hyvin läheltä. Emme julkaise kyseistä K18-kuvaa, mutta alla muutamia sensuroituja otoksia Irina Tundrasta!

Lähde ja K18-kuva: Seiska

Kuvat: Instagram/ Irina Tundra / Fotonaattori / tiphotocc