Gladiaattorit löysivät lauantaina voittajansa.
Oululainen kuntosali- ja kauneusalayrittäjä Janica Timonen suoriutui tänä vuonna paluun tehneen Gladiaattorit-kilpailun voittajaksi, kun ohjelman finaalitaisto käytiin lauantaina Nelosella. Loppuratkaisu syntyi viimeisessä koitoksessa, radalla, jossa testataan kilpailijoiden kestävyyttä, ketteryyttä ja voimaa. Janica lähti radalle altavastaajana, mutta onnistuu kuromaan kanssakilpailijansa kiinni ja saapumaan voittajana maaliin.
– Nyt on mahtava fiilis, olen niin onnellinen! Kesällä hain ohjelmaan, mietin kuitenkin pitäisikö sittenkään, sillä samoihin aikoihin oli tulossa fitness-kisatkin. Onneksi hain!
Mun elämään on tullut taas yksi mahtava kokemus ja muisto. Olen tutustunut tällä reissulla ihaniin ihmisiin, kovapäisiin kilpailijoihin ja gladiaattoreihin. Olen saanut haastaa itseäni henkisesti ja fyysisesti, puskenut itseäni eteenpäin sekä löytänyt voimavaroja, joiden olemassaolosta en tiennytkään, kuuluivat Janican ensi tunnelmat Gladiaattorit-voittajana.
Janica Timonen on toisen polven kisaaja, sillä hänen isänsä on kamppaillut niin ikään gladiaattoreita vastaan 1990-luvun alkupuolella. Timosella on vahva urheilutausta. Siihen sisältyy 8 vuotta kilpatelinevoimistelua. Myöhemmin innostus kasvoi kuntosalilla treenaamiseen ja nyt hän on intohimoinen fitness-urheilija takanaan useita kilpailuja. Janica tunnetaan myös Suomen ensimmäisen Pelkokertoimen nuorimpana kilpailijana vuonna 2008.
Kuva: Janica Timonen