pormestarin-pikkujoulut-2015-pienempi
Pää-äijät vetää tänään keskiviikkona hulvattomat pikkujoulubileet ravintola Pormestarissa Tikkurilassa. Mukana bilettämässä myös liuta julkkiksia.

Pää-Äijät on kaksi räppäävää Lapin Äijää, DJ:t Jaba ja Julmari, joiden tehtävä elämässä on yksinkertainen. Bailata. Ja auttaa muita bailaamaan. Nämä hilpeät kulkijat uskovat, että jokainen päivä voi olla Pääpäivä. He laulavat laulunsa, jotta arki ei jyräisi Suomea alleen. He saapuvat tonteille kahden mikrofonin ja levareiden kanssa muistuttamaan meitä siitä vapaudesta, jonka vain after work happy hour voi tarjota. Tanssilattia järkkyy, kantele soi ja biitti hakkaa Pormestarissa, kun virallinen pikkujoulubiisi ”Pikkujouluissa” pärähtää tuutista.
Pikkujoulua ovat tänään mukana viettämässä myös lukuisista tosi-tv-ohjelmista tuttu Henna Kalinainen, Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa alastomana treffeistä kilpaillut Laine Bruce, Martina ja hengenpelastajat -ohkelmassa ihastuttanut twerkkauksen Suomen mestari Belinda Heinonen, sekä Big Brother ja Talo –ohjelmista tuttu Antti Kurhinen.
Tsekkaa alta Pää-äijien hulvaton ja napakasti ajankohtainen video ”Pikkujouluissa”.