Nelosella koko syksyn ajan esitetty Paratiisihotelli päättyi eilen. Finaaliin selvisi kaksi paria: Nadia ja Johnny sekä Viivi ja Christian.
Kilpailun voittajiksi selvisi lopulta ei-alkuperäisjäsen Viivi Saaristo. Viivi sai päättää miten voittopotti jaettiin ja hän antoi puolet 30 000 euron summasta hotelliparilleen Christianille, joka ei myöskään ollut hotellin alkuperäinen asukki.
Ennen eilisen finaalin televisiolähetystä hotellista alusta loppuun saakka ollut Nadia Ammouri kertoi blogissaan vaiheista, jotka johtivat hänen osallistumiseensa kilpailuun.
– Haastattelu ja tieto ohjelmaan pääsystä tapahtui tiistaina. Perjantaina lento lähtisi Espanjan Malagaan.
Malagaan päästyään Nadia yllättyi, koska ei tiennyt ohjelmaformaatista juuri mitään. Hän kuitenkin pääsi nopeasti jyvälle ohjelman idesta, vaikka jäikin tyhjin käsin ensimmäisessä parinvalinnassa.
http://i0.wp.com/nadiaammouri.metropoli.net/wp-content/uploads/2015/12/12312206_10206912276899602_1970832928_n.jpg
Nadia kertoi eilen olleensa järkyttynyt, kun näki televisiosta millä tavalla muut kilpailijat puhuivat hänestä hänen selkänsä takana.
– Koskaan ei voinut luottaa täysin siihen hyvään oloon, mikä tuli treffien, juhlien tai olemisen myötä. Aina heitettiin tunteilla päin kasvoja, joko ohjelma heitti tai ihmiset puhuivatkin selän takana jotain päin vastaista, mitä kirkkain silmin kasvotusten valehtelivat.
Nadia ei halunnut lähteä mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan päätti olla oma itsensä.
– Olen kuitenkin iloinen, että toimin omana itsenäni loppuun saakka. Olin aito ja rehellinen hyvine ja huonoine tunteineni.
Nadia kertoo olevansa iloinen, että osallistui ohjelmaan, koska hän sai sieltä uusia ystäviä ja oppi samalla paljon myös itsestään sekä siitä, mikä hänelle on tärkeää.
– Reissu sai minut myös kääntämään elämän suunnan parempaan. Otin itseäni monesta asiasta niskasta kiinni. Haluan paremman tulevaisuuden, tehdä asioita, mitä rakastan rakastamani ihmisen kanssa. Nyt elän kyllä varattuna onnellisesti. Tämän ihmisen kanssa minun on hyvä olla. Meidän Paratiishotellin perhe kyllä hajoaa nyt, kaikilla on omat elämät elettävänään. Muutamia hyviä ystäviä sieltä jää matkaan. Joista olen erittäin kiitollinen.
Nadia on myös kiitollinen saamastaan kannustavasta palautteesta.
– Toivon kaikille vain hyvää ja iso kiitos faneille viesteistä. Niistä on ollut iso apua ja tuki. Ne tuntuvat joka kerta hyvältä.
Koko kirjoitus sekä paljon kuvia sarjan kuvaksista Nadia Ammourin kotisivuilla.