Amerikkalaiset Christopher White, 19, ja Adria Regn, 28, ovat syytettyinä 17-vuotiaan tytön pakottamisesta prostituutioon. Pariskunta piti tyttöä vankinaan kymmenen päivää ja pakotti hänet harrastamaan seksiä lukuisten eri miesten kanssa. White ja Regn saivat syytteen ihmiskaupasta, lapsipornosta sekä alaikäisen yllyttämisestä prostituutioon.
– Tämä on klassinen ihmiskaupan tapaus, jossa uhri on vangittu ja pakotettu harrastamaan seksiä useiden miesten kanssa päivittäin, syyttäjä Christopher S. Porrino kertoi tiedotteessaan.
Uhri tunsi Regnin, jolla on kaksi nuorta lasta. Mennessään motelliin uhri oli luullut, että Regn tarvitsi lapsilleen lastenvahtia. Hänen saavuttua motelliin White ja Regn olivat pakottaneet hänet käyttämään metamfetamiinia ja sanoneet, että hänen oli työskenneltävä ”seuralaisena”, jotta he saisivat rahaa. Pariskunta uhkasi hakata tytön, jos hän ei ottaisi huumeita tai jos hän yrittäisi paeta.
Whiten ja Regnin kerrotaan olleen samassa tai viereisessä motellihuoneessa uhrin kanssa. Pari ei jakanut tytön kanssa prostituutiosta saamiaan rahoja.
Uhri onnistui lopulta pakenemaan kymmenen päivän piinan jälkeen Whiten ja Regnin nukkuessa. Pariskunnan tuomio ihmiskaupasta voi olla 20 vuodesta jopa elinkautiseen.
Lähde: Philly.com
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)