TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Poikaystävälleen suuttunut nainen aiheutti valtavan poliisioperaation valheellisella hätäpuhelulla

Brittiläinen Rebecca McCluskey, 24, huijasi hätäkeskusta saaden aikaan valtavan poliisioperaation. Syyn huijaukseen kerrotaan olleen riita poikaystävän kanssa.

McCluskey soitti hätänumeroon kertoen nähneensä ruumiin Severn-joessa Worcesterissa. Nainen myös lähetti poikaystävälleen viestin, jossa uhkasi hypätä jokeen. Mies kiirehti paikalle ja saapui keskelle poliisioperaatiota, jossa ruumista etsittiin joesta.

Etsintään osallistui kymmenen poliisia, kaksi pelastusvenettä ja jopa poliisihelikopteri. Kun McCluskeyn poikaystävä kertoi poliiseille, että hän saattoi tietää, kuka oli vedessä, poliisit alkoivat epäillä huijausta.

Kuulusteluissa McCluskey myönsi tehneensä puhelun, jossa valehteli nähneensä ruumiin joessa. Syy tekoon oli se, että hän oli saanut tietää poikaystävänsä olevan lähdössä lomamatkalle ilman häntä.

Syyttäjä painotti McCluskeyn tempun aiheuttaneen valtavaa resurssien tuhlausta. McCluskeyn puolustusasianajaja totesi naisen olleen tolaltaan, sillä poikaystävä oli rikkonut lukuisia lupauksia ja oli uhannut palata yhteen ex-vaimonsa kanssa.

McCluskey sai neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Hänet määrättiin myös maksamaan 165 puntaa eli noin 186 euroa kuluja.

Lähde: Metro UK

Tästä riskittömät vedot Korean talvikisoihin!
Ota tästä riskittömät vedot Korean talvikisoihin!