Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen kihlattu Nadia Ammouri odottaa parhaillaan pariskunnan yhteisiä kaksosia. Ammouri on päivittänyt kuulumisiaan koko raskauden ajan omalla Instagram-tilillään.

Nyt Ammouri on julkaissut upean kuvan, jossa hän poseeraa pelkissä alusvaatteissa. Ammourilla on yllään vaaleat rintaliivit, joiden päälle hän on pukenut pitsisen aamutakin.

Lumoava kuvan oheen Ammouri on lisännyt koskettavan tekstin, jossa hän kertoo rehellisesti tuntemuksiaan äitiydestä. Sijaisperheessä varttunut Ammouri paljastaa, ettei hän alunperin ollut ajatellut tulevansa vielä jonain päivänä suurperheen äidiksi.

– Minusta ei ikinä pitänyt tulla äitiä. Niin ajattelin. Nykyään minulla on kohta niin iso perhe kuin sijaisperheeni oli, Ammouri kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Ammouri on joutunut kokemaan kovia, katsoo hän tänä päivänä menneisyyttään kiitollisena.

– Aika ajoin pysähtyy miettimään elämäänsä. Sitä kuljettua matkaa. Omalla kohdalla asioiden piti mennä juurikin näin. Ilman sitä lapsuutta ja nuoruutta. Ilman niitä kokemuksia. Hyviä ja pahoja. En varmaan pystyisi astumaan näihin saappaisiin ja kantamaan sen kaiken vastuun mitä tämä perhe vaatii, Ammouri kuvailee.

– Kaikki se kasvatti minut tähän hetkeen ja tulevaan, hän kiteyttää.

Lue myös:

Amin Asikainen järjesti Nadia-rakkaalleen yllätysjuhlat – puolisolta rehellinen reaktio – ”Alkuun olin järkyttynyt”

Kaksosia odottava Nadia Ammouri avautuu haasteellisesta raskaudestaan – ”Olen jopa nauttinut muutaman päivän”