Tv-juontaja ja toimittaja Joanna Kuvaja odottaa kolmatta lastaan miehensä Kalle Kuvajan kanssa. Raskaus on edennyt loppusuoralle.

– Raskaus on sujunut hyvin! Viimeinen kolmannes on raskauden suhteen menossa, Joanna Kuvaja paljasti Metropolille Vidan aamiaistilaisuudessa.

Joannan perheessä eletään onnellisessa vauvakuplassa.

– Olen todella onnellinen. Meillä on kaksi lasta, jotka ovat sen verran isoja, että he tajuavat, että lasta odotetaan yhdessä. Kun saatiin toinen lapsi, ei hänen isoveljensä ymmärtänyt odotusajasta. Nyt isoveljet käyvät juttelemassa mahalleni ja silittelemässä vauvaa.

Hänen on tarkoitus tehdä MTV3-kanavan suosittua Viiden jälkeen -ohjelmaa ainakin lokakuun ajan.

– Koko ajan menen tämä pieni ja vointini edellä. Tunnen, kun vauva alkaa potkimaan lähetysten aikana, minkä seurauksena minua saattaa hymyilyttää väärässä kohtaan. Katsojat ja haastateltavat eivät tiedä, että mahassani on käynnissä potkumaraton, Joanna naurahtaa.

Joanna ei ole ostanut vielä vauvatarpeita uutta tulokasta varten.

– Rakas ystäväni Heidi Sohlberg on mennyt sekaisin vauvasta, sillä hän on ruvennut ostamaan jo ennen kesää kaikenlaista. Meillä on ihanasti ystäväpiirissä vauvoja, joten olen saanut pikkuvauvan vaatteita.

– Olen ajatellut, että ostan kaiken tarpeellisen vasta, kun jään marraskuussa äitiyslomalle töistä, jotta ostaminen ei lähtisi käsistä.

Joanna ei ole ottanut miehensä kanssa selvää lapsen sukupuolesta.

– Sillä ei ole väliä! Väliä on vain sillä, että kaikki menee hyvin. Osaan ajatella asioita eri tavalla kuin ensimmäistä lasta odottaessa. Kasvua on tapahtunut.

Lue myös:

Jättiyllätys! Tv-juontaja Joanna Kuvaja paljasti iloisen perheuutisen: ”Me odotetaan sua maailman eniten”