Menestysohjaaja Renny Harlin tapasi viime kesänä ohjaamansa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa elämänsä rakkauden, Johanna Harlinin (o.s. Kokkila).

Pariskunta tutustui toisiinsa lähemmin Bulgariassa, jonne Renny kutsui Johannan tekemään töitä yhdessä. Rakkaus roihahti nopeasti, ja helmikuussa kaksikko meni jo kihloihin. Häitä vietetään syyskuun puolivälissä Ranskan St. Tropezissa.

Renny kertoo tuoreen Luokkakokous-elokuvan pressitilaisuudessa parin toivovan, että saisi pian häiden jälkeen perheenlisäystä.

– Me molemmat rakastamme lapsia ja meille on selvää, että haluamme perustaa perheen yhdessä, Renny toteaa Metropolille.

– Kaikkihan me ymmärrämme, että olen jo 62-vuotias. Haluan pystyä olemaan lasteni kanssa, leikkimään heidän kanssaan, opettamaan asioita ja pitämään hauskaa. Minua ei ainakaan kiinnosta hukata hetkeäkään aikaa, hän painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Renny ja 27-vuotias Johanna ovat Rennyn omien sanojen mukaan monella tapaa hyvin samanlaisia.

– Vaikka meillä on niin suuri ikäero, meissä on hirveästi samankaltaisia piirteitä. Se, mikä meitä ehkä eniten yhdistää, on molempien optimistisuus, Harlin hymyilee.

– Joka päivä kun ponkaisemme ylös sängystä, me halaamme toisiamme ja toteamme ääneen, että tästä tulee hyvä päivä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Syvä rakkaus Johannaa kohtaan välittyy vahvasti Rennyn puheesta. Kun Renny kuvailee tarkemmin suhdettaan Johannaan, murtuu hän kyyneliin.

– Me vain rakastuimme toisiimme niin palavasti, että en ole koskaan aikaisemmin kokenut elämässäni mitään vastaavanlaista. Yksinkertaisesti emme voi elää ilman toisiamme, mies sopertaa.

– Meidän välinen luottamuksemme on jotain täysin ainutlaatuista, hän jatkaa.

– Kumpikin meistä olisi valmis uhraamaan kaiken rakkautemme eteen.

Lue myös:

Renny Harlin vei rakkaansa ylelliselle veneretkelle – Johanna poseeraa upeana bikineissä: ”Päivä, jota en koskaan unohda”

Yllätyshankinta! Renny ja Johanna Harlin ostivat vanhan villan saaresta – katso kuvat!