Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi avautuu omalla Instagram-tilillään ajatuksistaan erilaisiin ihmissuhteisiin liittyen.

Niemi kertoo olevansa nykyään tarkka siitä, kenet päästää lähelleen. Hän sanoo viihtyvänsä hyvin omassa seurassaan, jos kokee, ettei ympäriltä löydy samanhenkisiä ihmisiä.

– Mitä vanhemmaksi tässä elää, niin yhä tarkemmaksi tulee siitä mitä ja ketä päästää elämäänsä, Niemi aloittaa postauksensa.

– Mä oon jo vuosia ollut sitä mieltä, että oon mieluummin yksin kuin huonossa seurassa. Mulle mun oma aika on nimittäin niin kallisarvoista, että pyrin välttämään kaikkea turhaa sälää ja draamaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuluneet vuodet ovat opettaneet Niemen tunnistamaan, millaisten ihmisten lähellä hänellä on hyvä olla. Hän ei epäröi ottaa etäisyyttä ihmisistä, jotka eivät tunnu olevan hänen kanssaan samalla aaltopituudella.

– Teen aika äkkiä U-käännöksen tai poistun takavasemmalle, kun alan tuntea että jokin ei tunnu hyvältä. Energiat ei koskaan valehtele, pitää vain oppia tunnustelemaan niitä fiiliksiä, mitä jokin asia tai ihminen saa sinut tuntemaan, Niemi painottaa.

Niemi alleviivaa, että kun hän tekee elämässään oikeanlaisia valintoja, sujuu arki usein mukavasti.

– Vaikka paskan määrä on aina vakio, niin oon huomannut, että keskittymällä oikeanlaisiin energioihin, hyvyyteen, rehellisyyteen ja siihen omaan ympyrään mihin voin vaikuttaa, elämä on pääsääntöisesti ihan kivaa, nainen kiteyttää.

Lue myös:

Tasan 6 vuotta naimisissa! Rita Niemi muistelee hääpäivänsä karmaisevaa alkua

Some herkistyi! Rita Niemi julkaisi koskettavan kirjoituksen tyttärelleen – ”Kun Donna joskus on iso tyttö…”