tukholma-kurdit-turkkilaiset

Ruotsia uhkaa romahdus – Tanska: Syyttäkää itseänne!

Metropoli
Tanskan hallituksen vastaus oli melko tyly, kun Ruotsi pyysi EU:lta apua hallitsemattomaksi riistäytyneeseen turvapaikkakriisiin.
Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on ollut jo pitkään hyvin liberaalia ja maahan tulee edelleen suuria määriä pakolaisia. Ylen mukaan Ruotsiin saapui viime viikolla 10 822 tulijaa, joka on viikkokohtainen ennätys.
Ruotsin hallitus julisti vielä kaksi kuukautta sitten, että maan talouselämä saa pitkällä aikavälillä etua turvapaikanhakijoista ja että Ruotsin asiat ovat Tanskaa paremmin, koska maahan tulee niin paljon turvapaikanhakijoita.
Nyt mielipiteet ovat nopeasti muuttuneet ja on jouduttu toteamaan, että Ruotsia uhkaa romahdus. Maan järjestelmä ei kestä jatkuvasti kasvavia pakolaisvirtoja.
– Ruotsalaiset ovat itse ajaneet itsensä tähän tilanteeseen. He ovat vuosikausia harjoittaneet äärimmäisen sallivaa maahanmuuttopolitiikkaa, totesi Tanskan maahanmuutto- ja integraatioasioista vastaava ministeri Inger Støjberg.
Myös Tanskan ulkoministeri Kristian Jensen on sanonut, että Ruotsi on itse vastuussa päätöksistään ja joutuu nyt elämään seuraustensa kanssa.

Lähde: Suomen Uutiset

(Kuvituskuva ei liity uutiseen)

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu