Näyttelijä Aake Kalliala loukkaantui viikonloppuna vakavasti. Hän joutuu luopumaan roolistaan tuoreessa Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvassa.

Nyt toimittaja Maria Veitola kertoo omalla Instagram-tilillään, että hänen oli tarkoitus vierailla Kallialan luona Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta.

– Tänään meidän piti olla yökylässä Aake Kallialan luona Mikkelissä, mutta oonkin nyt oman äidin kanssa Helsingin Vallisaaressa nauttimassa luonnosta, taiteesta ja elämästä, Veitola kirjoittaa Instagramissa.

– Maanantaina tuli huonoja uutisia. Aake oli loukannut itsensä vakavasti viikonloppuna ollessaan laittamassa rakasta mökkiään kuntoon kuvauksia varten. Mies kiepsahti pimeältä laiturilta matalaan rantaveteen, suoraan niskoilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Veitolan postauksesta ilmenee, että Kalliala kävi lähellä kuolemaa.

– Niskassa on useita murtumia. Halvaantuminen ja jopa kuolema olivat todella lähellä.

– Työt menivät ja yökyläily siirtyy hamaan tulevaisuuteen, mutta tärkeintä on, että näyttelijälegenda on hengissä. Aake on nyt sairaalahoidossa ja hänellä on pitkä toipuminen edessä.

Veitola toivottaa näyttelijäkonkarille pikaista paranemista.

– Me toivotamme hänelle tietysti paljon rakkautta, sitkeyttä ja hyvää paranemista. Aake toivoo itse saavansa toipua rauhassa.

– Elämä tosiaan on hiuskarvan tai pienen horjahduksen varassa, Veitola summaa.

Lue myös:

TTK-tähti Kiti Kokkosen rehellinen avautuminen naurattaa somessa: ”Nyt on se paljon puhuttu flow 24h päällä”

Pia Lamberg hakee Yhdysvaltain kansalaisuutta – näin hän ajattelee Suomesta: ”Sekin on liian hankalaa”