Kun Jake Atkins on ystävänsä kanssa metsästämässä ankkoja Kansasissa Yhdysvalloissa, he astuivat epähuomiossa uppoavaan mutaan, johon he jäivät visusti kiinni.
– Kävelimme vierekkäin, kunnes yhtäkkiä olimme polviamme myöten mudassa. Yritimme heiluttaa itsemme irti ja lopulta päädyimme mutaan vyötäröön asti, Atkins kertoo tapahtumasta. Miehet tajusivat, että rimpuilu ei auta ja he soittivat hätänumeroon.
Kun palomiehet epäonnistuivat pelastamisyrityksessä eivätkä saaneet köyttä Jakelle ja hänen ystävälleen, apu löytyi yllättävästä paikasta. Atkinsin koira Otis nimittäin riensi apuun. Otis pystyi kävelemään mudassa uppoamatta ja kahlasi sen läpi omistajansa luo. Atkins sitoi köyden koiraan, joka vei toisen pään palomiehille. Rohkea koira teki mutakävelyn kolme kertaa, jotta varusteet, Atkins ja Atkinsin ystävä saatiin yksitellen vedettyä köydellä pois.
Otis vinkui jo väsymyksestä, mutta kieltäytyi lepäämästä ennen kuin isäntä oli turvassa.
– Olin viimeinen, joka mudasta nostettiin. Otis käveli viimeisillä voimillaan vielä kanssani pois mutalammikosta ja suojeli minua koko matkan ajan. Se oli oikeastaan aika hauskaa, Atkins kertoi.
Katso Jake Atkinsin haastattelu alta!

Lähde: LifeDaily