New Yorkista kantautuu surullisia uutisia.
Anthony Perez, 12, oli leikkimässä helmikuun alussa normaalisti ystävänsä kanssa puistossa. Jostain syystä pojat olivat päätyneet kävelemään jäätyneelle lammelle, jolloin tapahtumaketju oli saanut alkunsa.
Perezin ystävä, myös 12-vuotias poika, oli vajonnut jään läpi ja jäänyt loukkoon kylmän veden armoille. Perez ei mennyt paniikkiin, vaan päätti auttaa ystäväänsä vielä kun pystyi – Perez veti toisen pojan ylös jäätävästä vedestä, mutta urhea teko valitettavasti kostautui hänelle itselleen.
Kun Perez oli saanut ystävänsä turvaan, hän vajosi itse jään alle. Ystävä sai hälytettyä palokunnan paikalle, mutta pelastajat tulivat liian myöhään. Perez oli ollut jäiden alla jo liian kauan ja menehtyi ensiavusta huolimatta sairaalassa.
– Minä aion kutsua häntä sankariksi, sanoi Perezin naapuri Carmen Rivera NBC:lle.
New Yorkin palopäällikkö George Healy haluaa muistuttaa ikävän tapahtuman kautta kaikkia, että heikolle jäille ei ole kenelläkään mitään asiaa.
– Jää saattaa näyttää turvalliselta, mutta varsinkin lämpiminä päivinä se ei sitä ole, Healy sanoo.

FDNY

@FDNY
We implore parents - make sure your kids know the ice in the city of New York, on these lakes and ponds, is not safe -#FDNY Deputy Chief Healy from the scene at Forest Park #Queens, where a child was removed from the water after falling through the ice on.nyc.gov/2E9GduM


Lähde: Time
Kuvat: Twitter