Tunnetun huippukokin Sara La Fountainin isoäiti on kuollut. La Fountain kertoo suru-uutisesta omalla Instagram-tilillään.

Julkaisunsa yhteyteen La Fountain on lisännyt liudan kuvia edesmenneen isoäitinsä hautajaisista. Sara muistelee rakasta isoäitiään koskettavassa saatetekstissä.

– Ihanan mummoni Leenan muistoksi, Sara pohjustaa englanninkielistä kirjoitustaan.

– Isoäidin rakkaus on ainutlaatuista. Jumalan on täytynyt antaa meille isoäidit piristämään elämäämme, täydentämään elämäämme ja tekemään meistä parempia ihmisiä, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sara kertoo viettäneensä merkittävän osan lapsuudestaan isoäitinsä kanssa keittiössä maistellen erilaisia ruokalajeja. Leena-isoäiti opetti Saralle paljon sienistä, marjoista ja yrteistä. Lisäksi hän opetti Saran arvostamaan luontoa, ja sen tuomaa rauhaa.

– Isoäiti opetti minulle myös paljon rakkaudesta ja perheen merkityksestä sekä perinteiden ylläpitämisestä, Sara painottaa.

– Hän ei ole koskaan ollut vain ”isoäitini”, vaan suojelijani, ystäväni ja inspiraationi.

Postauksensa lopussa Sara ylistää isoäitiään vuolain sanoin.

– Rakastan sinua, isoäiti – olit todella erityinen, erityinen nainen, todellinen nainen! Muistosi elävät meissä aina, Sara muotoilee.

– Kiitos uhrauksistasi, huolenpidostasi, rakkaudestasi ja kaikesta, mitä olet tehnyt minun hyväkseni. Missä tahansa oletkin, tiedän, että olet paljon paremmassa paikassa, hän kiteyttää.

Lue myös:

Suomen kuumin tv-kokki Sara La Fountain täytti 40 – katso kuvat vuosien varrelta!

Tältä näyttää Satu Silvon Vilma-tytär – avautuu läheisestä äitisuhteestaan: ”Saatan kalastella huomiota”