Monissa kodeissa ei taida tällä hetkellä olla puutetta vessapaperista. Mutta jos vessaperi sattuisi nyt olemaan loppumassa, eikä sitä saisi edes ostettua kaupasta, voisi se olla myös hyvä asia. Ei se kaupoista ainakaan näillä näkymin ole kuitenkaan loppumassa.

Jos hamstrasit vessaparia, toivottavasti ostit oikeanlaista. Nimittäin vääränlainen vessapaperi voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Lääketieteen ammattilaiset ovat sitä mieltä, että paperia ei kannattaisi käyttää aina vessakäynnin yhteydessä. Nyt kun ollaan kotona, se onnistuisi aika helposti. Heidän mukaansa olisi hyvä käyttää välillä siellä vessoissa olevaa käsisuihkua eli bideesuihkua, joka on tarkoitettukin alapään viruttamiseen.

No mitäs ongelmia vessapaperin käytöstä sitten voi tulla? Jos paperi on liian karkeaa, siinä on hajusteita ja haitallisia kemikaaleja, voi sen varsinkin liiallinen käyttö vaurioittaa genitaalialueita. Se voi aiheuttaa esimerkiksi kutinaa ja pieniä viiltoja sekä halkeamia intiimialueisiin. Jos haluat silti käyttää aina vessapaperia, ei kannata ostaa ihan mitä tahansa paperia. Osta tarpeeksi pehmeää, jossa ei ole turhia värinaineita ja hajusteita eikä sitä ole valkaistu kloorilla.

Lähde ja kuva: Dailystar.co.uk