Pääministeri Sanna Marin, 36, on tehnyt mittavan asuntokaupan ja hankkinut toisen asunnon Helsingin kantakaupungissa sijaitsevasta arvostetusta taloyhtiöstä, uutisoi Seiska.

Asuntokaupat Marin teki alkuvuodesta ennen Ukrainan kriisiä ja pulitti vajaan sadan neliön asunnosta hulppeat 825 000 euroa. Neliöhinta asunnossa on siis yli 8500 euroa. Ukrainan sodan myötä on mahdollista, että korot nousevat roimasti.

Marinilla on jo entuudestaan vuonna 2019 ostettu pienempi asunto, joka sijaitsee Eduskuntatalon lähellä. Kahden asunnon hankinnasta muodostunut velka on Seiskan selvityksen mukaan peräti 719 000 euroa. Maksukykyä pääministeriltä löytyy, sillä vuonna 2020 Marinin tulot olivat yli 205 000 euroa.

Asuntokaupat saattavat viitata siihen, että tamperelaislähtöinen Marin aikoo tulevaisuudessa asettua perheineen Helsinkiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Marin on naimissa viestintäkonsultti Markus Räikkösen kanssa. Parilla on vuonna 2018 syntynyt tytär. Perhe asuu pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa, mutta heidän vakituinen kotinsa on Tampereella.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Sanna Marin esiintyi videolla täysin ilman meikkiä – muistutti tärkeästä asiasta: ”Olkaa armollisia”

Sanna Marin paljasti kaikkien aikojen parhaimman joululahjansa – koki Itävallassa koskettavan kohtaamisen todellisen voimanaisen kanssa!