Katiska-huumevyyhtiä käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa, jossa kuullaan ensimmäistä kertaa pääsyytettyjä liikemies Niko Ranta-ahoa sekä entistä Cannonball-johtajaa Janne ”Nacci” Tranbergia, joka näyttää varsin erilaiselta vanhoihin kuviin verraten, sillä hän on laihtunut ja poistattanut kasvoiltaan tatuointeja.

Miesten syytelistalla ovat törkeät huume- ja dopingrikokset ja heille vaaditaan 13 vuoden maksimirangaistusta. Molemmat kiistävät syytteet.

Ranta-ahon rakas fitnesstähti Sofia Belórf tuli myös käräjäoikeuteen, vaikka hänen osuuttaan ei käsitellä tänään. Belórfia syytetään kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta.

Pariskunta ei ole ollut kontaktissa toisiinsa heinäkuun pidätyksen jälkeen, mutta tänään he näkivät toisensa ja MTV Uutisten mukaan Ranta-aho vilkutti iloisesti Belórfille tämän saapuessa paikalle.

Oikeuden istuntosalin jakaa sermi ja syytetyt istuvat sen eri puolilla, mutta he silti näkevät hieman toisiaan sermin sivusta. MTV Uutisten mukaan Ranta-aho näytti reippaalta, mutta on laihtunut vankeusaikanaan.

Lähde: MTV Uutiset

Kuva: Instagram