Näyttelijä Andrew Jack on kuollut koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin 76-vuotiaana. Jack oli menehtyessään hoidossa Lontoon lähistöllä sijaitsevassa sairaalassa.

Jack tunnetaan parhaiten rooleistaan Star Wars -elokuvissa The Force Awakens ja The Last Jedi. Lisäksi hän työskenteli näyttelijöiden puhevalmentajana.

Näyttelijän vaimo Gabrielle Rogers muistelee miestään Twitterissä.

– Menetimme miehen tänään. Andrew Jackilla diagnosoitiin koronavirus kaksi päivää sitten. Häneen ei sattunut, ja hän menehtyi rauhallisesti tietäen, että perhe oli läsnä, vaimo kirjoittaa Twitterissa.

Gabrielle Rogers

@GabrielleRoger1
We lost a man today. Andrew Jack was diagnosed with Coronavirus 2 days ago. He was in no pain, and he slipped away peacefully knowing that his family were all 'with' him.

Take care out there, lovers x
@RealHughJackman @chrishemsworth @RobertDowneyJr

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös suomalainen näyttelijätähti Joonas Suotamo muistelee Jackia. Suotamo kuvailee Jackia intohimoiseksi ja huolehtivaksi ihmiseksi.

– Tänään saimme tietää, että Star Wars -perheemme jäsen Andrew Jack kuoli koronavirusken aiheuttamien komplikaatioiden takia, Suotamo kirjoittaa Twitterissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Andrew Jack syntyi Lontoossa vuonna 1944. Hän ehti uransa aikana työskennellä yli 200 näyttelijän kanssa ja olla mukana yli 80 elokuvan tekemisessä.