Suihinottorobotti on nykyaikaa. Kyse ei suinkaan ole seksinuken kaltaisesta kokonaisuudesta, vaan laite mahtuu kahvinkeittimen kokoiseen laatikkoon. Men’sHealth -sivuston toimittaja Zachary Zane testasi, miten laite toimii.

Zane kokeili suihinottolaitetta, joka toimii tekoälyllä ja tavallisella verkkovirralla. Aparaatista löytyy useita säätömahdollisuuksia, joilla voi säädellä muun muassa imun voimakkuutta ja painetta. Laitteen realistisuutta on mallinnettu analysoimalla suihinottovideoita yli sadan tunnin edestä, jotta kokemus olisi mahdollisimman aito.

Testissä Zane asettui vuoteelle selälleen, koska se on hänen tavallisin masturbointiasentonsa. Hän kytki laitteen verkkovirtaan, siveli liukastusvoidetta penikseensä ja työntyi AI Autoblow -laitteen sisään. Tunne oli Zanen mukaan aluksi outo, mutta työntyessääm syvemmälle hän alkoi nauttia siitä enemmän. Zane sääteli imun painetta ja sen voimakkuutta session aikana. Maksimiteholla laite oli varsin meluisa, mutta mies keksi laittaa taustalle pornovideon, jonka äänet peittivät robotin surinan.

Syväkurkkutoiminto oli Zanen mukaan niin tehokas, että hän laukesi jopa liian nopeasti ja kiihotus ei ehtinyt huippuunsa. Laitteessa on myös tauko-painike, mutta ejakulointi ehti alkaa ja keskeytys tuli liian myöhään.

– Kyllä, se tuntui mahtavalta! kommentoi tyytyväinen Zane onnistunutta testiään.

Lähde: Men’sHealth

Kuva: Pixabay