Kohusta toiseen kiitäneen suomalaisbändi Santa Cruzin laulajasta Archie Cruzista eli Arttu Kuosmasesta, 27, on julkaistu somessa erittäin härskejä kuvia.

Materiaalien julkaisija on Archien kihlattu, 20-vuotias yhdysvaltalainen alusvaatemalli Katelyn. Sensuroituja kuvia löytyy ainakin Twitteristä ja niissä näkyy Seiskan mukaan muun muassa oraaliseksiä, paljasta pintaa ja sormileikkejä. Näissä ”maistiaiskuvissa” ei näy Archien kasvoja, mutta hänet tunnistaa tatuoinneista. Pariskunnan täysin sensuroimaton kotiporno on maksullista ja sitä löytyy Katelynin maksulliselta Twitter-tililtä sekä Only Fans -aikuisviihdepalvelusta.

Archie Cruz nähdään huhtikuussa Suomessa alkavan All Together Now Suomi -laulukilpailuohjelman tuomaristossa. Archie myönsi Seiskalle ohjelman lehdistötilaisuudessa kuvat todeksi ja sanoi olleensa aina seksuaalinen ihminen. Hän myös kuvaili materiaalin julkaisemista pariskunnan yhteiseksi harrastuksesi.

– Olen fanittanut isosti Mötley Crüen rumpalia Tommy Leetä. Hänkin julkaisi Pamela Andersonin kanssa todella seksikästä videota ja kuvia. Katsotaan, jos minulta ja Katelyniltä tulee lisää materiaalia, kun palaan hänen luokseen Kaliforniaan, Archie kertoi Seiskalle.

Archie ja Katelyn alkoivat seurustella viime lokakuussa ja marraskuussa he menivät kihloihin. He asuvat Los Angelesin pohjoispuolella Venturan kaupungissa.

Alla kuvia Katelynista.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / archiecruzz / calikate209