Useimpien suomalaisten kesälomat ovat loppuneet tai lähestymässä loppuaan, joten monet perheet ja ystävät jo suunnittelevat jännittäviä uusia yhteisiä lomamatkoja.

Hotels.comin majoitusasiantuntijat ovat koonneet kysynnän perusteella suomalaisten tämän kesän suosikkikohteet – tässä muutamia mukavia majoitusvaihtoehtoja suosituimpiin kansainvälisiin lomakaupunkeihin.

Top 3 -matkakohteet kotimaassaTop 3 -matkakohteet EuroopassaTop 3 -matkakohteet muualla maailmassa
HelsinkiBerliini, SaksaNew York (Manhattan), Yhdysvallat
TurkuLontoo, Yhdistynyt kuningaskuntaTokio, Japani
TampereTallinna, ViroLos Angeles, Yhdysvallat
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin, Berliini

Tutustu Berliiniin ja sen laajaan kulttuuritarjontaan. Majoitu keskustassa sijaitsevaan ja ylelliseen Rocco Forte Hotel De Rome Berliniin, jonka suurelta kattoterassilta aukeaa upea näkymä Berliinin ylle.

Huoneet Rocco Forte Hotel De Rome Berlinissä alkaen 280 €/huone/yö.

The Soho Hotel, Firmdale Hotels, Lontoo

Vietä muutama ihana päivä Lontoossa ja majoitu The Soho Hotel, Firmdale Hotelsiin. Tämä klassinen hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Oxford Streetiltä ja Soho Squarelta, ja myös Piccadilly Circus ja Leicester Square ovat aivan kulman takana.

Huoneet The Soho Hotel, Firmdale Hotelsissa alkaen 347 €/huone/yö.

Hotel Palace by TallinnHotels, Tallinna

Viron pääkaupunki Tallinna on vanha hansakaupunki, joka tarjoaa taidetta ja kulttuuria, kulinaristisia elämyksiä sekä satojen vuosien taakse ulottuvaa historiaa. Huoneet keskeisellä paikalla sijaitsevassa Hotel Palace by TallinnHotelsissa alkaen 115 €/huone/yö.

Cambria Hotel New York – Times Square, New York

Kiireiselle lomamatkailijalle suosittelemme yöpymistä aivan New Yorkin sydämessä, Cambria Hotel New York – Times Squaressa, josta on vain muutama askel nähtävyyksille ja ostoskohteisiin.

Huoneet Cambria Hotel New York – Times Squaressa alkaen 126 €/huone/yö.

Hotel Niwa Tokyo, Tokio

Etsitpä sitten kulttuurikohteita tai urheiluun liittyviä nähtävyyksiä, keskeisellä paikalla sijaitseva Hotel Niwa Tokyo on loistovalinta.

Huoneet Hotel Niwa Tokyossa alkaen 96 €/huone/yö.

Millennium Biltmore Los Angeles, Los Angeles

Koe Losin ylellinen glamour omakohtaisesti! Majoitu Millennium Biltmore Los Angelesiin, joka sijaitsee aivan Los Angelesin sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisista nähtävyyksistä ja kohteista.

Huoneet Millennium Biltmore Los Angelesissa alkaen 197 €/huone/yö.

Lähde ja kuvat: Hotels.com