HYMY LIVE esittää: Suomen Suurimmat Sikabileet!
Estoitta juhlivan kansan irrottelevin lähtöjalka osoittaa maaliskuussa keskelle Helsingin ydintä. Suomen Suurimmat Sikabileet järjestetään lauantaina 8.3. Helsingin The Circuksessa, jossa tämä megaspektaakkeli kokoaa yhteen Suomen innokkaimmat juhlijat – ”bilettämään sikana.”
Luvassa on kanssajuhlijoita, jotka osaavat arvostaa hauskanpitoa ilman rajoja – ja kun janoiset ja kauniit kohtaavat, esiintymislava on täynnä ohjelmaa:
Culture Beat feat. Tania Evans
Ysärimusiikin siivittämänä koetaan intiimi hetki, kun yli 6 miljoonaa levyä myynyt Culture Beatin (GER) alkuperäinen tähti Tania Evans (UK), nousee lavalle ja päästää valloilleen superhitin Mr. Vain, ja jatkoa seuraa: Got To Get It, Anything, jne. Koko Culture Beatin hittikimara kuullaan tämän kuuman illan aikana. Luvassa on tanssia, kylmiä väreitä, ja yleisön käsiä katossa, sillä Culture Beatin soidessa kasassa on hetkessä kaupungin parhaat ysäritunnelmat.
Tauski & Janne Hurme
Koko Suomen rakastamat pitkän linjan artistit Tauski ja Janne Hurme yhdistävät voimansa illan iskelmätykityksessä. Nämä platinaa ja kultaa myyneet värikkäät artistit vievät yleisön nostalgisiin tunnelmiin. Muun muassa kappaleet Sinä vain, Kirje, Oranssin auringon alla, Tinasormus ja Haavemaa kuullaan unohtumattomina duettoesityksinä.
Stunt Freaks Team stuntshow
Kuin taikuutena keskelle iltaa iskeytyy upea stuntshow, johon et voi valmistautua. Ekslusiivinen sisätilojen stunttiesitys jossa Stunt Freaks Team salpaa hengityksen The Circuksen lavalla tempuilla, joita et ole ennen nähnyt. Tämä on ainutlaatuinen esitys keskellä juhlien huipentumaa, joka jähmettää jännityksellään, innoittaa iloisuudellaan ja saa taitavien kuskien vauhdin ja vaaran käsin kosketeltavaksi.
Henna ja Sofia

Naiskauneudesta ei ole pulaa Suomen Suurimmissa Sikabileissä. Televisiosta tutut Henna Peltonen ja Sofia Mäkinen tarjoavat lavalla silmänruokaa ja kissamaisen seksikkäitä, huipputaidokkaita tanssiliikkeitä.
Saana ja Kirsikka
Pidämme myös huolta, että kameroiden salamavaloja ei säästellä, kun julkkistähdet Saana Uimonen ja Kirsikka Kopponen tulevat esiin musiikillaan ensi kertaa.
Saana ja Kirsikka ovat nousseet raketin lailla suomalaisten viihdeuutisten vakioaiheiksi, ja tämä Boosters Girlsiksi ristitty superkaksikko antaa ensiesityksen laulustaan ja lavashowstaan illan huipentumassa.
BB-tähdet
Vierailevina tähtinä tapahtumassa liikkuu myös BB-julkkiksia. Illan aikana näet mm. Henna Kalinaisen pitämässä tahtipuikkoa lavalla, valoshown keskellä.
Varaa lippusi nopeasti, ennen kuin ne loppuvat! Ennakkolippu on toimiva tapa varmistaa pääsysi näihin kevään puhutuimpiin kinkereihin. Hotellimajoitukset muualta Suomesta löytyvät läheltä The Circusta vaivattomasti.
Muista tulla ajoissa paikalle!
K-18
Suomen Suurimmat Sikabileet, ensimmäistä kertaa, Helsingin The Circuksessa 8.3.2014.
Liput 15 € (+ mahd. toimituskulut) Lippupalvelusta.