Kolmatta kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, parhaimmat maahantuojat, herkullisimmat keittiöt ja tyylikkäimmät juomasekoitukset Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle 6.-7. maaliskuuta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti niille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat olla osa kevään värikkäintä tapahtumaa!

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta välittäville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Alakerran Cocktail Arena on pyhitetty maahantuojille, yläkerran Cocktail Town annetaan suomalaisten huippubaarien pelikentäksi. Lisäksi tapahtumasta löytyy Food Point, josta löytyy Helsingin maistuvimmat purtavat.

Kaikille cocktailien tekemisestä kiinnostuneille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät tekemään cocktailin ammattilaisen opeilla. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla herkullisia luentoja cocktailien ja alkoholien valmistuksesta. Aikaisemmista vuosista oppineena, suosittelemme varaamaan näihin paikat etukäteen!

HDF:ssä on myös juhlavuutta ja glamouria. Kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo saa mahdollisuuden vaikuttaa ja olla mukana valitsemassa Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia. Lisäksi ravintola-alan ammattilaisten ylläpitämä ja arvostama Tiskillä-organisaatio palkitsee Suomen baarialan parhaita eri kategorioissa.

Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin Helsinki Drink Festivalin nettisivuille. Mikäli haluaa varmistaa paikan kevään maukkaimmassa tapahtumassa, kannattaa hankkia lippu etukäteen.

Helsinki Drink Festival, K18

Helsingin Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100, Helsinki.

Perjantaina 6.3. klo 16 – 23, lauantaina 7.3. klo 16 – 23.

Liput: Ennakkoon 12 € tapahtuman internetsivuilta, www.helsinkidrinkfestival.fi

Cocktailit tapahtumassa: n. 5€

Kuva: Wikimedia Commons