Suomen Suurin Huvipuisto tulee Messukeskukseen joulun jälkeen 26.12.2018–6.1.2019. Tapahtuma-aikana alue on auki päivittäin 10–18 ja perjantaisin 10–20.

Kahden viikon ajan Sisähuvipuisto tarjoaa liikkumisen iloa ja monipuolista tekemistä sekä lapsille että aikuisille.

Juuri kun monet perheille suunnatut vapaa-ajankohteet sulkevat ovensa vuoden vaihteessa, Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa ovensa ja tarjoaa perheille mahdollisuuden nauttia yhteisestä ajasta monipuolisten aktiviteettien parissa. Tapahtumassa voi harrastaa liikunnallisia aktiviteetteja, pelata pelejä ja huvitella monin eri tavoin.

Sisähuvipuisto on jaettu teemoittain neljään alueeseen: SporttiAlueeseen, PeliAlueeseen, PomppulinnaTaivaaseen sekä perheen pienimmille varattuun TaaperoAlueeseen. SporttiAlueella voi kokeilla taitojaan benjijuoksun, kuplapallojen, tarkkuuspallon, kikkatikkaiden, rodeohärän tai vaikka sumopainin parissa. PeliAlueella voi hioa taktiikkaa ainakin Neuron Race -pelissä, ilmakiekossa, nopeustestissä, jättidartsissa tai taikapallojen ja pöytäfutiksen parissa. PomppulinnaTaivaassa on kymmenittäin pomppulinnoja ja pomppimaan pääsevät sekä lapset että aikuiset. TaaperoAlue on varattu turvalliseksi nurkkaukseksi perheen pienimmille ja tarjolla on sopivan kokoisia pomppulinnoja, pallomeri, poniajelua pehmoisilla leluponeilla sekä jännittävä mittarimato-seikkailurata.

Kasvomaalausta on tarjolla 26.–28.12. Uudenvuoden aattona 31.12. kävijöitä leikittää ja laulattaa elävä nukke Maddaleena. Tammikuun puolella opetellaan vannetanssia ja testataan ketteryyttä Norlandia Minimarathonissa. Muutamana päivänä toimintaa tarjoaa myös Perinneleikit ry. ja Suomalainen Voimisteluseura. Sisähuvipuistosta löytyy myös kepparirata, jossa voi laukata joko omalla tai lainahevosella.

Sisähuvipuistossa voi järjestää aktiiviset syntymäpäiväjuhlat, joissa pääsee nauttimaan Fazerin herkkutarjoiluista. Synttäripaketteja on tarjolla myös aikuisryhmille.

Hyvä kiertämään joulun hengessä

Tapahtumassa on mahdollisuus lahjoittaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille hyväkuntoisia, itselle tarpeettomaksi käyneitä leluja, pelejä ja vaatteita. Hope ry tekee vapaaehtoistyötä lasten tasa-arvoisempien mahdollisuuksien takaamiseksi ja on tapahtumassa paikalla ottamassa vastaan lahjoituksia jakaakseen ne avun tarpeessa oleville perheille.

Tapahtuma on täysin maksuton alle 2-vuotiaille lapsille. Pysäköinti Messukeskuksessa on koko tapahtuman ajan maksutonta.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna 26.12.2018 – 6.1.2019 päivittäin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Liput: 2-17-vuotiaat: 15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias). Yli 17-vuotiaat: 7 euroa. Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta). Alle 2-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksuton pysäköinti.

Kuvat: Messukeskus