Retro Video Disco tarjoaa 1990-luvun ja milleniumin parhaat discohitit videoina! Voit päästä valittusi kanssa mukaan bileisiin Vantaan Tikkurilaan, jos tykkäät Metropolista ja liityt Metropolin Viihdekanava-ryhmään! Keikan päätteeksi pääsette tietenkin hotellihuoneeseen ja aamiaiselle, firman piikkiin!
Retro Video Disco saapuu Tulisuudelmaan Perjantaina 28.9. Luvassa on kerrassaan huikeat retrobileet jossa kuullaan ysärin ja milleniumin alun suosituimmat biisit Scooterista Madonnaan ja ”Macarenasta” ”Sandstormiin”. Kaiken kruunaavat kappaleiden legendaariset musiikkivideot, jotka näytetään isoilta screeneiltä.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Retro Video Discon show’hun Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Edellisen arvonnan voitti Pia Sjöberg, joka pääsee valittunsa kanssa nauttimaan Elastisen karismasta.
Kilpailun arvonta on tiistaina 25.9. ja viihdyttäjänä perjantaina 28.9. Retro Video Disco. Hotelliyöpyminen 28.9.-29.9.2018.
Voit voittaa vain tykkäämällä Metropolista ja liittymällä Metropolin Viihdekanava-ryhmään! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!