Miss MP 17 -kisan finalistit on julkistettu. Alla kuumat kuvat ja esittelyt.
3.–5.2.2017 Messukeskuksessa järjestetään Miss MP 17 -kisat, joihin osallistuvat kymmenen finalistia on nyt julkaistu. MP-kaunotar valitaan nyt neljättä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.

Kisaan osallistuvat seuraavat finalistit, jotka esittelyteksteissä kertovat harrastuksistaan, mielenkiinnon kohteistaan, työstään/opiskelustaan sekä paljastavat unelmiensa moottoripyörän!
Miss MP 17 -finalistien esittelyt
1. Erika Mäenpää, 19 vuotta, Kangasala


Harrastan muodostelmaluistelua, matkustelua ja kuntosalia. Mielenkiinnon kohteita löytyy laidasta laitaan, aina palapelien kokoamisesta nyrkkeilyyn ja karting-ajoon. Olen aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää. Olen juuri valmistunut ylioppilas-merkonomiksi, ja tällä hetkellä olen tehnyt keikkatöinä konsulenttitöitä ihonhoitosarjalle, sekä terminaalityöntekijän töitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Kawasaki Ninja H2r mustan värisenä.
2. Vivian Preisfreund, 20 vuotta, Helsinki


Harrastuksiini kuuluu ratsastus, uinti, kuntosali ja lenkkeily. Usein tulee kokeiltua myös uusia urheilulajeja. Teen työkseni promootio- ja hostkeikkoja sekä extravuoroja baarimikkona. Unelmieni moottoripyörä on Harley Davidson Dyna Super Glide, sillä Sons of Anarchy -fanina se on jäänyt erityisesti mieleeni.
3. Marina Heikinniemi, 24 vuotta, Helsinki


Harrastuksiini kuuluu kokkailu ja kuntosali sekä maskeeraus, jota teen myös työkseni. Tavoitteenani on päästä matkustelemaan tänä vuonna mahdollisimman paljon. Olen ammatiltani meikkaaja-maskeeraaja, ja teen lisäksi konsulentin töitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Ducati Monster, mutta tykkään kaikenlaisista moottoripyöristä. Tärkeintä on nopeus ja tyylikkyys!
4. Sofia Gustafsson, 18 vuotta, Heinola


Rakastan vauhtia ja kuumia kilpailutilanteita moottoriurheilun parissa. Kesäisin saatan itsekin spontaanisti hypätä motocrosspyörän selkään. Aktiivisesti harrastan kuntosalia sekä lenkkeilyä.
Valmistuin juuri kauneudenhoitoalalta kosmetologiksi. Unelmieni moottoripyörä on mattamusta Yamaha YZF R6.
5. Alina Voronkova, 22 vuotta, Pertunmaa


Aktiivisen kuntosaliharjoittelun vastapainona harrastan omien kulinarististen taitojen avartamista. Lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta sekä ennennäkemättömien alueiden löytämisestä. Olen kiinnostunut itsensä tutkimisesta, terveellisistä elämäntavoista, sekä kulttuurieroista.Opiskelen kolmatta vuotta Itä-Suomen yliopistossa Venäjän kulttuuria sekä mediatutkimusta. Kirjoitan parhaillaan kandidaatin tukielmaani, joka vie suurimman osan ajastani. Tämän vuoksi varaan enemmän aikaa opiskeluun kuin työntekoon, mutta teen satunnaisesti keikkaluonteisia työpäiviä ja kirjoitan blogia yhteistyössä FitNet.fi sivuston kanssa.Oma unelmieni moottoripyörä olisi katseita keräävä sekä nopeasti kiihtyvä Ducati Superbike Panigale R, tulisen punaisessa värissä.
6. Eevi Savo, 24 vuotta, Helsinki


Rakastan extreme urheilua. Vakiintuneimmat harrastukseni ovat lumilautailu, wakeboardaus, skeittaus ja kuntosali. Myös motocross ja enduro ovat lähellä sydäntäni, sillä olen elänyt koko elämäni pyörien keskellä. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi. Unelmieni moottoripyöräksi valitsisin tänä vuonna ilmestyvän Shercon 125cc enduropyörän, se olisi aika kova!
7. Suvi Karttunen, 23 vuotta, Porvoo


Minulla on 7-vuoden kilpacheerleading tausta, joten urheilu on erittäin lähellä sydäntä! Tällä hetkellä käyn säännöllisesti kuntosalilla treenaamassa, ja seuraan mielelläni myöskin jääkiekkoa! Kesällä vietän vapaa-aikaani kalastaen ja istun mielelläni moottoripyörän kyydissä. Matkailu ja uudet kulttuurit ovat myöskin aina kiehtoneet minua, sekä tykkään ruuanlaitosta ja leipomisesta. Opiskelen Porvoossa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa matkailualaa, eli minusta tulee restonomi. Olen asunut vuoden Yhdysvalloissa, ja olen työskennellyt myös matkaoppaana Espanjassa. Opintojeni ohella työskentelen myyjänä ruokakaupassa. Unelmieni moottoripyrää kysyttäessä on pakko sanoa että Ducati on aina Ducati! Suosikki mallini on Ducati Panigale R. Värin pitää tietysti olla punainen!
8.Paula Himanen, 21 vuotta, Lohja


Urheilu on aina ollut iso osa elämääni ja se on vahvasti mukana arjessani. Harrastan moottoripyöräilyä, kiipeilyä, lenkkeilyä, lumilautailua ja kuntosalia. Opiskelen Laurea Ammattikorkeakoulussa englanninkielisellä linjalla turvallisuusalan johtamis- ja asiantuntijatehtäviin. Koulun ohella työskentelen alaan liittyvissä tehtävissä. Haluan haastaa itseäni ja viime vuonna kuluikin 347 päivää Upinniemen ja Haminan merellisissä maisemissa armeijan vihreissä. Tällä hetkellä omistan Kawasaki Ninjan, mutta unelmien moottoripyöräni on Yamaha R1.
9. Julia Pulkkinen, 21 vuotta, Porvoo


Omaan pitkän taustan musiikin parissa ja soittimena on toiminut viulu. Lisäksi harrastan säännöllisesti kuntosalia. Kiinnostun monista erilaisista asioista ja moottoripyörät kuuluvat melko tuoreisiin ihastuksiini! Sen johdosta minulta löytyy moottoripyöräkortti ja kilometrejäkin on ehtinyt kertymään. Opiskelen toista vuotta AMK:ssa sairaanhoitajaksi ja ohessa teen hoitoalan töitä. Haluan ehdottomasti hankkia ensi kesäksi itselleni oman moottoripyörän. Haaveena olisi ostaa Kawasaki Z 750 / tai 800, koska pyörä on pienelle neitoselle hyvä ajettava ja jalatkin yltävät maahan.;) Sekä tietenkin Z:ta on pienien muutosten jälkeen mielestäni erittäin kaunis pyörä. Unelmieni moottoripyörä tulee varmasti vielä tulevaisuudessa useasti muuttumaan, kun kokemusta ja tietämystä on enemmän.
10. Riika Vahtera, 25 vuotta, Turku


Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni ja harrastuksiini kuuluukin kuntosali sekä lenkkeily. Lisäksi rakastan esiintymistä. Työskentelen vakuutusyhtiössä yritysasiakkaiden asiakasneuvojana. Työni ohella opiskelen tuotantotaloutta ja teen myös jonkin verran mallintöitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Honda CBR.
Palkintona rahaa ja mallikeikkoja
Miss MP17 -kisan järjestää Helena Riihitupa yhdessä MP-messujen kanssa. Miss MP 17 saa palkkioksi 1000 euroa ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Kaksi perintöprinsessaa ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon. Miss MP 17 -kisan kymmenen ehdokasta esiintyvät MP-messuilla lauantaina 4.2. klo 13.20 ja klo 16.00 muotinäytöksissä ja ovat tavattavissa eri osastoilla. Palkinnot jaetaan lauantaina klo 16 muotinäytöksen jälkeen. Sunnuntaina 5.2. MP 17 -messuilla ovat mukana palkitut tytöt.
MP 17 -messut järjestetään pe-su 3.–5.2.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Osana tapahtumaa on tälläkin kertaa rakennettujen moottoripyörien ja mopojen Petrol Circus Custom Bike Show. Viime kerralla MP 16 -messuilla vieraili yli 60 500 kävijää. Miss MP16 -kisat voitti hyvinkääläinen Henrika Vehmainen.
MP Moottoripyöränäyttelyn järjestää vuosittain Messukeskus toimeksiantajanaan Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto.
MP 17 -messut on avoinna pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.
Kuvat: Helsingin Messukeskus