Oletko koskaan miettinyt, että miksi naiset elävät usein pitempään kuin miehet? Nyt sitä ei tarvitse enää miettiä, koska on löytynyt aika monta kuvaa tilanteista, joissa miehet ovat tehneet jotain uhkarohkeaa, joka voi viedä vaikka hengen.

Osa näiden kuvien miehistä ei taida edes tajuta, että kuinka vaarallisesta tilanteesta on kyse. Ainakin voisi luulla niin, koska kuka nyt esimerkiksi laittaisi jatkojohdossa kiinni olevaa laitetta lähellekään uima-allasta. Onhan se jatkojohto tuossa kuvassa kelluvan sandaalin päällä, mutta kosketus veteen tapahtuu silti aika helposti. Toivottavasti tuon jatkojohdon pistoke ei oikeasti ollut seinässä kiinni.

Aika moni kuva liittyy jonkin asian säätämiseen, korjaamiseen ja remontointiin, joka on yleensä miesten tehtävä. Toki niitä tekevät myös naiset, mutta näissä kuvissa ei naisia nähdä. Vaikka kyse olisi kuinka tärkeästä asiasta, jonka pitäisi toimia, kannattaisi miettiä jokin turvallisempi tapa sellaisen korjaamiseen. Pitää vain toivoa, että näiden kuvien ottamisen jälkeen ei ole tapahtunut mitään haaveria, ja kaikki näissä kuvissa olevat miehet ovat pysyneet hengissä.

Lähde ja kuvat: SadAndUseless