KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Teiniäiti lähti viikoksi juhlimaan jättäen vauvansa nääntymään nälkään

Venäläinen Viktoria Kuznetsova, 17, jätti yhdeksänkuukautisen vauvansa Egorin kotiin ja lähti juhlimaan ystäviensä kanssa viikoksi. Poliisit löysivät lapsen nälkään menehtyneenä lastenvaunuista. Nyt nuorta äitiä uhkaa jopa kymmenen vuoden vankilatuomio.

Lapsen isän, joka on Kuznetsovan aviomies, kerrotaan olleen armeijassa. Mies haki tapahtumien jälkeen avioeroa vaimostaan.

Juhliessaan Kuznetsova raportoi sosiaalisessa mediassa, että ”hengaan Nastyan kanssa”. Ystävilleen nainen kertoi, että Egorin täti piti tästä huolta.

Naapurit alkoivat epäillä, että jotain oli pielessä, kun he eivät nähneet Kuznetsovaa ja lasta. He kutsuivat paikalle poliisit, jotka löysivät vauvan ruumiin. Kuznetsovan kerrotaan sanoneen poliiseille, ettei hän enää halunnut pitää huolta Egorista. Nuori nainen kertoi antaneensa lapsensa orpokotiin tämän ollessa kuukauden vanha, mutta poika oli palautettu hänelle puoli vuotta myöhemmin.

Lähde: Mirror

(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)

TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
EKA TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN