Supersuositun Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman suosikit alkavat hahmottua.

Vedonlyöntiyhtiö in suosikkilistan kärkeen on kivunnut Hannes Suominen. Hänen voittokertoimensa on nyt 3, kun se ennen ensimmäistä jaksoa oli peräti 22. Suominen on saanut vuolasta hehkutusta tansseistaan Kia Lehmuskosken parina.

Alkuperäinen mahtikerroin juontunee siitä, että salolainen Suominen on saanut ohjelmassa epävirallisen lempinimen ”Tuntematon Hannes”. Osin nimi viittaa miehen rooliin (Vanhala) uusimmassa Tuntemattomassa sotilaassa, osin siihen, että yksityiselämäänsä näyttelijä varjelee tarkasti. Ujoksi itseään luonnehtivan Suomisen Wikipedia-sivu on ollut molempien tanssijakson jälkeen ylivoimaisesti Suomen ylivoimaisesti katsotuin!

Viime sunnuntaina tanssit sai jättää ensimmäisenä Aino-Kaisa Saarinen, joka oli alkuperäisissä kertoimissa peräti nelossuosikki. Suomisen takana Tuure Boelius ja Jaana Pelkonen ovat pitäneet paikkansa kolmen kärjessä, mutta Lotta Näkyvä on pudonnut peräti toiseksi viimeiseksi. Hännillä on vedonlyöntiveikkauksissa yhä tukevammin Aki Linnanahde.

Hannes Suomisen lisäksi asemiaan on nostanut kahden jakson jälkeen huomattavasti Edis Tatli. Seuraavan kerran starat nähdään Maikkarilla livenä sunnuntaina klo 19.10.

Veikkauskohde osoitteessa .com!

Voittokertoimet:

Hannes Suominen 3.00
Tuure Boelius 3.75
Jaana Pelkonen 4.50
Edis Tatli 6.00
Marja Hintikka 8.00
Marita Taavitsainen 9.00
Pekka Pouta 10.00
Lotta Näkyvä 15.00
Aki Linnanahde 30.00

 

Lähde:

Kuva: Instagram / Hannes Suominen